• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Alınık Hario Range Server 600ml

sumeyyecetin

Yeni Üye
İsim
Sümeyye Çetin
Daha fazla  
İsim
Sümeyye Çetin
Herkese merhaba Hario range server 600ml almak istiyorum. Satmak isteyen olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçebilir

İlla ki hario olsun demiyorsanız bakabilirsiniz bence. Epinox marka

ve hatta:

Evet epinox önerisi geldi başlığı açtıktan sonra sanırım onu alacağım daha mantıklı geldi. Harionun server olarak çok da ekstra bir özelliği olacağını düşünmüyorum. İkinci linkte bu ürün kapanmıştır yazıyor ama göremedim. Çok teşekkür ederim önerileriniz için

Aynen sonradan fark ettim ve düzelttim mesajımı :)
Bu Kasım indirimlerinden önce 75₺ sınır vardı ücretsiz kargo için, onu 100'e çekmiş HB.

Geri