• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario mu cafec traditional mi?

Barista17

Yeni Üye
İsim
Turgut
Daha fazla  
İsim
Turgut
Merhaba arkadaşlar, filtreler arasında kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlar hangisini önerirsiniz acaba?

Kesinlikle Traditional alın bence. Aşırı hızlı ve stabil bir filtre hiç sorun yaşamazsınız.

Kesinlikle Cafec. Akış hızını inanılmaz etkiliyor 👍

Hario 100'lü japon filtre mi yoksa Cafec Traditional mi derseniz Cafec.

Hario 40'lı japon filtre mi yoksa Cafec Traditional mi derseniz orası düşündürür.

Ben 40'lıların performansından memnunum. İkisi de üzmez ama birinin 80 tanesi 58 lira diğerinin 100 tanesi 55 lira.

Bana göre bir tane Traditional bir tane de 40'lı hario japon filtre alın ve kendiniz deneyimleyin.

Bir kere çok hızlı, suyu tutamıyorsun. İkincisi fincan berraklığı hem Hario hem de Cafec’e göre geride. Üçüncüsü de fiyatı, sürdürülebilirliği mümkün değil

Çok ince öğütümle denedin mi hocam? Ben almayı istiyordum ama bu yorumu görünce tereddüt ettim şimdi. Yıkayıp yıkayıp kullanma imkanı da var hem...

Sibarist der bombayı bırakırım.😆

Bir kere çok hızlı, suyu tutamıyorsun. İkincisi fincan berraklığı hem Hario hem de Cafec’e göre geride. Üçüncüsü de fiyatı, sürdürülebilirliği mümkün değil
Sibaristi kullanmadım, geyiğine yazmıştım ama siz öyle deyince merak ettim kullanım deneyimizi, fiyat konusunda dediğinize kesinlikle katılıyorum. Cafec'i de hiç kullanmadım, elimdeki Hario 40 lı filtrelerin bitmesini bekliyorum. Hario 40'lı filtreler hakkında ise şöyle bir gözlememim var: İmmersion yanında gelen tek paketlik 40'lı filtreden memnunum fakat klüp kampanyası ile aldığım 5 adet 40 lı filtrelerde ne yazıkki tıkanma problemi yaşıyorum. iki 40 lı filtre arasındaki fark dokununca dahi hissedillir nitelikte. Hario'lar bitince bende tercihimi cafec'den yana kullanacağım zira hakkında 1 tane olumsuz yorum görmedim şuana denk.

Geri