1 filtreye 4 liraSibarist der bombayı bırakırım.
Maalesef beğenmedimSibarist der bombayı bırakırım.
Aroma kalitesinde Abaca mı Traditional mı üstün?Benim oyum sayılır mı bilmiyorum ama Bence de Cafec
Aroma kalitesinde Abaca mı Traditional mı üstün?
niye kiMaalesef beğenmedim
Bir kere çok hızlı, suyu tutamıyorsun. İkincisi fincan berraklığı hem Hario hem de Cafec’e göre geride. Üçüncüsü de fiyatı, sürdürülebilirliği mümkün değilniye ki
Bir kere çok hızlı, suyu tutamıyorsun. İkincisi fincan berraklığı hem Hario hem de Cafec’e göre geride. Üçüncüsü de fiyatı, sürdürülebilirliği mümkün değil
Sibarist der bombayı bırakırım.
Sibaristi kullanmadım, geyiğine yazmıştım ama siz öyle deyince merak ettim kullanım deneyimizi, fiyat konusunda dediğinize kesinlikle katılıyorum. Cafec'i de hiç kullanmadım, elimdeki Hario 40 lı filtrelerin bitmesini bekliyorum. Hario 40'lı filtreler hakkında ise şöyle bir gözlememim var: İmmersion yanında gelen tek paketlik 40'lı filtreden memnunum fakat klüp kampanyası ile aldığım 5 adet 40 lı filtrelerde ne yazıkki tıkanma problemi yaşıyorum. iki 40 lı filtre arasındaki fark dokununca dahi hissedillir nitelikte. Hario'lar bitince bende tercihimi cafec'den yana kullanacağım zira hakkında 1 tane olumsuz yorum görmedim şuana denk.Bir kere çok hızlı, suyu tutamıyorsun. İkincisi fincan berraklığı hem Hario hem de Cafec’e göre geride. Üçüncüsü de fiyatı, sürdürülebilirliği mümkün değil
İnce öğütümde de denedim, sonuçtan pek memnun olmadım. Ben sana göndereyim hocam birkaç tane, ondan denersin, memnun olursan alırsınÇok ince öğütümle denedin mi hocam? Ben almayı istiyordum ama bu yorumu görünce tereddüt ettim şimdi. Yıkayıp yıkayıp kullanma imkanı da var hem...