• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario mizudashi mi bambum ganda mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Canbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Canbey

Yeni Üye
İsim
Can
Daha fazla  
İsim
Can
Hario mizudashi ve bambum ganda arasında ne kadar fark olduğunu merak ediyorum çünkü 70₺ ye yakın fark olması garip geldi

iki aleti de yakından görmedim, kullanan arkadaşlar mutlaka daha iyi değerlendirecektir ancak fotoğraflardan anladığım kadarıyla her ikisi de filtre yapısı itibariyle mutlaka (süper bir değirmeniniz yoksa) çok ufak da olsa tortu bırakacaktır. bambum'un fiyatı dışındaki bir avantajı, filtrenin dibe daha yakın olması sebebiyle daha düşük miktarda demlemeye imkan sağlar. hatta belki konsantre demleme imkanı bile olabilir. ayrıca hario'nun modeli nedense düşük kaliteli bir ürünmüş izlenimi bıraktı bende. eğer yine yanlış görmediysem hario'nın filtresi plastik bir malzemeden oluşuyor, bambum'da bu metal, her türlü plastik (veya türevi) maddeden iyidir diye düşünüyorum.

Hario kullanıyorum. İlk baktığım zaman dikkatimi filtre yapısı çekti. Hario'nun filtresi tül gibi, daha sık bir filtresi var. Bambum metal ve araları daha açık gibi duruyor. Hario'da bütün kahveyi ıslatmak için 1100ml kullanman gerekiyor. Daha az koyarsan su filtre bölümüne gelmiyor.

Geri