• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Mini Seramik Kırılan Dişli Yedek Parça Temini

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 4PieD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4PieD

Barista
İsim
Erkan
Daha fazla  
İsim
Erkan
Arkadaşlar merhabalar, 2.el ilanlarına bakarken Hario marka bir değirmen buldum.

Modeli : Hario Mini Seramik https://www.delico.nu/hario-ceramic-slim-manual-coffee-grinder-mss-1

Fakat değirmenin seramik dişlisi kırılmış ve yedek parça temin etmek istiyorum.
Şu ürünü aldığımda bütün problem çözülür mü? Biraz riskli bir iş fakat çok uygun fiyata hal olacak. Daha önce böyle bir problemi olup bu şekilde çözen oldu mu acaba?

Edit: Buraya sormadan ayrıca mail atmıştım gelen cevap ne yazık ki istediğim bir cevap olmadı. Çünkü net bir cevap olmadı :)
Sizdeki kırılan dişli iletmiş olduğunuz linkteki parça ile aynıysa bu parçayı almanız yeterli olacaktır.

Ben seramik değirmen almanızı önermem.
Evet o konuda haklısınız çünkü ya kırılacak ya tamamen elde kalacak fakat en azından 1 sene bile götürse kafi, en azından bu süreçte kendimi geliştirir daha iyi kahveye odaklanmış olurum. Aklımdaki diğer seçenekler ise, Timemore C2 veya Molent Pocket. Fakat direkt 600 TL vermek biraz mantıklı gelmiyor. Fakat sizinle aynı fikirdeyim elbette.

zamanında hario değirmen kullanmış birisi olarak bence timemore ya da molent değirmenlere bir göz gezdirin.

Eğer satıcı kabul ederse, 100 TL gibi bir ücrete tekabül edecek o yüzden, timemore 2.el ürünler neredeyse 400 TL'den başlıyor o sebepten dolayı biraz daha seramik bakıyorum.

Evet o konuda haklısınız çünkü ya kırılacak ya tamamen elde kalacak fakat en azından 1 sene bile götürse kafi, en azından bu süreçte kendimi geliştirir daha iyi kahveye odaklanmış olurum. Aklımdaki diğer seçenekler ise, Timemore C2 veya Molent Pocket. Fakat direkt 600 TL vermek biraz mantıklı gelmiyor. Fakat sizinle aynı fikirdeyim elbette.
ben hario değirmen ile başladım. Kahve olayı pahalı birşey. Bi kahve alacaksınız 60 Bi kahve alacaksınız 70 derken bir kahve gördünüz çok övülüyor ve tadım notları size harika geldi ve fiyatı 120 tl. işte o kahveyi alıp herkesin aldığı aromayı almak yerine acı tadlar alınca o zaman diyeceksiniz ki bu değirmen iyi değil. ilk 1 kg çok sorun değil ama sonra artık bıçaklar eskimiş ve irili ufaklı öğütümler başlamış olacak. Metal bıçaklı değirmene geçeceksiniz. O geçiş muhakkak olacak. çok özel bir çekirdek buldunuz. 50 gram ve 70 tl aldınız. işte artık o çekirdek gerçek potansiyelini asla ortaya çıkarmayacak.

Arkadaşlar merhabalar, 2.el ilanlarına bakarken Hario marka bir değirmen buldum.

Modeli : Hario Mini Seramik https://www.delico.nu/hario-ceramic-slim-manual-coffee-grinder-mss-1

Fakat değirmenin seramik dişlisi kırılmış ve yedek parça temin etmek istiyorum.
Şu ürünü aldığımda bütün problem çözülür mü? Biraz riskli bir iş fakat çok uygun fiyata hal olacak. Daha önce böyle bir problemi olup bu şekilde çözen oldu mu acaba?

Edit: Buraya sormadan ayrıca mail atmıştım gelen cevap ne yazık ki istediğim bir cevap olmadı. Çünkü net bir cevap olmadı :)
hario kendi sitesinde satiyordu sifir disli bi bakin isterseniz

Geri