• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Mini Plus Öğütme Derecesi

Michaelcorleone

Yeni Üye
İsim
Utku
Daha fazla  
İsim
Utku
Merhabalar herkese,
Yeni bir Hario MSS-1DTB DELUNGO değirmen aldım. Sipariş verdiğim çekirdeklerim de yeni geldi. Bu işte yeniyim, ilk defa kendim öğüterek kahve demleyeceğim. Değirmenim için V60 öğütümü olarak bazı kaynaklarda 5-6 click önerilirken bazılarında ise 12-13 click öneriliyor. Hangi clicklerde V60 için demleme yapabilirim?

Örneğin 5 click öneriliyor:

13 click Öneriliyor:

Yine birçok forumda da 10 clickin üzerinde click sayılarının önerildiğini gördüm.

Hangisini baz almalıyım?

8 click ile dene sonra 10 ile dene sonra 6 ile dene. Bunları yaparken su ısısı, miktarı ve dökümü aynı şekilde tutmaya çalış. Damak zevkine yakışanı bir kahve çekirdeğinde bu şekilde bulabilirsin..

Geri