• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario için en güvenilir site

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kemal

Yeni Üye
İsim
kemal
Daha fazla  
İsim
kemal
Merhabalar,
Forumda çok fazla aradım ama maalesef bir yanıt bulamadığım için bir başlık açıyorum. Hario marka seramik demleme seti almak istiyorum. İnternette farklı siteler üzerinden satışı var ama harioturkiye.com Türkiye'deki distribütörü müdür ? Bu site harici orijinal hario satan siteleri paylaşabilir misiniz ? (trendyol vs gibi pazaryerlerini tercih etmiyorum)

Neden seramik düşünüyorsunuz? meraktan soruyorum yanlış anlamayın

Çok bilinçli bir tercih değil. Kahve dükkanlarındaki demleme seramik olduğu için seramiği düşündüm.
Plastiğe karşı bir çekinceniz yoksa, plastik almanızı öneririm. Hem paranızı başka şeylere harcayabilir, hem de memnun kalırsınız. ısıtma ihtiyacı az, ısı tutuşu iyi, kırılma riski az, taşınabilir... Naçizane tavsiyem.

evet plastik ile alakalı yorumları okudum ama her ne kadar içeriğindeki maddelerin zararlı olmadığı söylense de ben plastiği hiç tercih etmiyorum.

evet plastik ile alakalı yorumları okudum ama her ne kadar içeriğindeki maddelerin zararlı olmadığı söylense de ben plastiği hiç tercih etmiyorum.
O zaman direkt harioturkiye.com'dan satın alın bence, en güvenilir orasıdır.

Aslında ben amazon un bu markayı sattığını bilmiyordum . Amazon a tüm türkiye merkezli sitelerden daha çok güvenirim, fiyatı da daha uygun

Selamlar,

Bir pour over demleyicisi değilim lakin aşağıda link'ini paylaşmış olduğum site hem güvenilir hemde hario ya alternatif olarak kalita ve timemore markalarının dripper'ları mevcuttur.

Çok teşekkür ederim . Bir diğer merak ettiğim konu da başlangıçta öğütücü almalı mıyım ? Yoksa ilk zamanlarda v60 için öğtülmüş kahveler ile pratik yapıp ardından mı bir değirmen almalıyım ?_

Çok teşekkür ederim . Bir diğer merak ettiğim konu da başlangıçta öğütücü almalı mıyım ? Yoksa ilk zamanlarda v60 için öğtülmüş kahveler ile pratik yapıp ardından mı bir değirmen almalıyım ?_
Merhaba,bu hobiden sıkılmaycaksanız(ne zaman başladınız bilmiyorum) her şeyi alın hem de en iyisinden.Tabii ki bütçenize göre.

V60 demlemeye yeni başlayanlar için pek önerilen bir ekipman değil. Çok fazla değişken var ve ilk başlarda bunların hepsini tutturup güzel fincanlar çıkarmak ve bunu tutarlı olarak tekrar edebilmek pek kolay değil. Bu yüzden ilk yatırımınızı iyi bir değirmene yapmak bence daha mantıklı olacaktır. Değirmeniniz iyi olursa daha basit yöntemlerle (immersion, french press vs.) güzel demlemeler yapabilirsiniz. Daha sonra isterseniz pour overa geçersiniz ve V60 denemeleri yaparsınız.

peki o zaman v60 için hangi değirmeni önerirsiniz ? Bütçe olarak en profesyonelini tercih etmeme gerek yok sanırım ama bu işe merak saldıysam hakkını verecek bir değirmen almak isterim.

peki o zaman v60 için hangi değirmeni önerirsiniz ? Bütçe olarak en profesyonelini tercih etmeme gerek yok sanırım ama bu işe merak saldıysam hakkını verecek bir değirmen almak isterim.

Selamlar @kemal

Geçtiğimiz günlerde 1ZPresso markasının modellerine ilişkin Dems Coffee den indirim alınarak kampanya bilgisi paylaşılmıştı.Konu markanın hangi değirmenini alırsanız alım bence pour over da memnun kalırsınız.Biraz daha bütçem var derseniz tabii ki commandante :=))

Başlangıç için forumdan 2.el Timemore C2 veya direkt Çin'den 0 Timemore C2 iyi bir tercih olabilir. Tabii bütçeniz el veriyorsa Comandante en iyi seçeneklerden biri.

Geri