• Ekim Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Ekim ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Department olarak seçildi. Bu konudan Ekim ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario el değirmeni tavsiyeleri

sozlerulkesi

Yeni Üye
İsim
Kemal
Daha fazla  
İsim
Kemal
Merhaba arkadaşlar, önerebileceğiniz bir hario el değirmeni modeli var mı? Commandante pahalı diğer dışarıdan gelecek ürünler için de doğru zaman değil! İş görecek beni üzmeyecek model tavsiyesine ihtiyacım var? Teşekkür ederim.

Açıkçası ben hario nun değirmenlerini pek önermiyorum. Değirmen konusu ile ilgili forumda bir çok başlık var göz gezdirerek bilgi edinebilirsin.

Merhaba arkadaşlar, önerebileceğiniz bir hario el değirmeni modeli var mı? Commandante pahalı diğer dışarıdan gelecek ürünler için de doğru zaman değil! İş görecek beni üzmeyecek model tavsiyesine ihtiyacım var? Teşekkür ederim.
İkinci el uyguna kovalanabilir, sözen de var idareten düşünüyorsanız; ama TM C2 en iyi seçeneklerden biri, Çin bilindiği üzere.

Dışardan getirmek mesele şu aralar, muhtemelen haziran sonunu bulur. Orta seviyede iş göreecek bir ürün bulsam fena olmaz.
Zaten herkesin kanayan yarası bu. Orta seviyede büyük bir açık var yerli alım için. Sözen, Hario vs. pek önerilmiyor, Comandante de bütçeyi aşıyorsa geriye Çin pazarı kalıyor.

Almanya'da 80 Euro imiş, gümlük vergisi ile aynı hatta yurtdışı daha pahalı seviyeye geliyor. Tchibo yorumları iyi duruyor.

Hario Skerton pişmanlıktır. Artık daha fazla dayanamayıp Timemore G1 sipariş ettim. Umarım pişman olmam. 😊

Değirmen konusunda üzülen biri olarak hario önermiyorum. Comandante pahalı diye 3 adet değirmen aldım ama ne yazık ki hepsini toplasan comandante yapmıyor. Şimdi comandante almak için bekliyorum. Bence bir kere alın ve tam alın

Değirmen konusunda üzülen biri olarak hario önermiyorum. Comandante pahalı diye 3 adet değirmen aldım ama ne yazık ki hepsini toplasan comandante yapmıyor. Şimdi comandante almak için bekliyorum. Bence bir kere alın ve tam alın
yani 2000 tl çok en fazla 300 tl fln ayırıyorum şuan yani oda piyasada yok napcam şaşırdım

yani 2000 tl çok en fazla 300 tl fln ayırıyorum şuan yani oda piyasada yok napcam şaşırdım
Çok haklısınız aynı şeyleri yaşadım bende, sözen kullanmadım hiç onu önerenler var, isterseniz onla başlayın ama emin olun bi süre sonra yetmicek

Ben hario skerton ile başladım.Daha sonra kg79 a geçtim şuan timemore kullanıyorum.Hario da delonghi de önermem.Er ya da geç kaliteli degirmene geçersiniz soyliyim.
şuan yazdıklarınız kesinlikle önerilenler listesinin başında bu timemore efsane bir değirmen anladığım kadarıyla

Geri