• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Drip Kettle Air

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skykhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar @skykhan

Isı kaybının yüksek olduğunu forumdan arkadaşlarımız söylemişti.Delter press almadan önce çok araştırdım ama ne yazık ki ısı kaybı çok yüksek.

Bilgine.

Selamlar @skykhan

Isı kaybının yüksek olduğunu forumdan arkadaşlarımız söylemişti.Delter press almadan önce çok araştırdım ama ne yazık ki ısı kaybı çok yüksek.

Bilgine.

kesinlikle, bunu biliyorum

ancak iş yerin de V60 demlerken doküşleri, standart bir kettle ile yaptığımı düşünürsek, ısı konusunu bir nebze gözardı edebilirim 👍🏼

Server kapaklarının uyumlu olduğunu duymuştum. Böyle bir durum söz konusu ise almak daha mantıklı olur bence. Isı kaybını önlemek açısından çok daha iyi olacağını düşünüyorum

Ben de iş yerimde kullanıyorum ürünü ben çok memnunum kaynar suyu dökünce 92 ye falan iniyo gayet yeterli. Kırılma derdi yok tartma derdi yok. Tabii ki elektrikli kaz boyun gibi değil ama pratikliği döküşü ile kullanışlı bir ürün. 1 yıldır kullanıyorum eskimedi yazısı falan.

daha önce den aldığım çift cidarlı-bambu kapaklı bardağımın kapağı tam oturdu,
hem ısı kaybını önledi hem de çok şık oldu (y)

Ekli dosyalar

• 128.JPG
    128.JPG
    166.1 KB · Görüntüleme: 47
  • 129.JPG
    129.JPG
    160.4 KB · Görüntüleme: 47
  • 130.JPG
    130.JPG
    168.8 KB · Görüntüleme: 44
  • 131.JPG
    131.JPG