• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hario Clear Değirmen

Merhabalar.

Az evvel Coffee Manifesto'nun sitesinde gezinirken böyle bir ürüne rastladım. Yüzeye vantuzlanması ve geniş ağzı kolaylık sağlayan özellikler gibi göründü gözüme. Fakat dişlileri vs. nasıldır bilmiyorum. Fiyatı da gayet uygun gibi.

Şurada kısa bir incelemesi yapılmış.

Denemeye değer sanırım.

Merhabalar.

Az evvel Coffee Manifesto'nun sitesinde gezinirken böyle bir ürüne rastladım. Yüzeye vantuzlanması ve geniş ağzı kolaylık sağlayan özellikler gibi göründü gözüme. Fakat dişlileri vs. nasıldır bilmiyorum. Fiyatı da gayet uygun gibi.

Şurada kısa bir incelemesi yapılmış.

Denemeye değer sanırım.

Hario çoğu konuda iyi, ama maalesef değirmen üretme bunlara dahil değil...

• diğer değirmenleri gibi seramik burr kullanıyor
  • yataklama sistemi hakkında bilgi vermemişler.
  • nedense üstten ayar mekanizmalı değirmenlere bir türlü ısınamadım.
  • bir el değirmeni için çok pratik gelmedi :)
  • Bir de 20 ye yakın el değirmeni yapmak nedir, anlayamıyorum :) hadi 20 tane yap ama bir tanesi herkes tarafında kabul görsün :)

Geri