• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi terazi?

Merhaba arkadaşlar bu terazileri kullanan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz? Başka terazide önerebilirsiniz.
Nitelikli kahve işinde yeniyim. Diğer ekipmanlarımda son kalite değil giriş seviyesi anlayacağınız işimi görecek bir terazi arıyorum.

US $11.61 22% İndirim | 3kg/0.1g 5kg/0.1g damla kahve ölçeği zamanlayıcı ile taşınabilir elektronik dijital mutfak terazisi yüksek hassasiyetli LCD elektronik terazi

US $12.90 52% İndirim | DEKO taşınabilir elektronik dijital kahve ölçeği zamanlayıcı ile yüksek hassasiyetli LED ekran ev ağırlık dengesi ölçme araçları

Ekli dosyalar

• B2406EA4-944F-479F-AE64-D577076E3FF8.jpeg
    B2406EA4-944F-479F-AE64-D577076E3FF8.jpeg
    202.9 KB · Görüntüleme: 13
  • E803B415-7D88-48FD-B384-3726FCB236B8.jpeg
    E803B415-7D88-48FD-B384-3726FCB236B8.jpeg
    279.9 KB · Görüntüleme: 13
Merhaba arkadaşlar bu terazileri kullanan var mı? Hangisini tavsiye edersiniz? Başka terazide önerebilirsiniz.
Nitelikli kahve işinde yeniyim. Diğer ekipmanlarımda son kalite değil giriş seviyesi anlayacağınız işimi görecek bir terazi arıyorum.

US $11.61 22% İndirim | 3kg/0.1g 5kg/0.1g damla kahve ölçeği zamanlayıcı ile taşınabilir elektronik dijital mutfak terazisi yüksek hassasiyetli LCD elektronik terazi

US $12.90 52% İndirim | DEKO taşınabilir elektronik dijital kahve ölçeği zamanlayıcı ile yüksek hassasiyetli LED ekran ev ağırlık dengesi ölçme araçları
İkisi de aynı tarzda ürün. Görünüş harici başka üstünlükleri olacağını sanmam.

5kg olanını 10 aydır kullanıyorum. İçinde Çin den gelen pilleri var hala. Günlük ortalama 5 kere kullanılıyor, ayrıca evde ekmek yaparken de bunu kullanıyorum, ne bir sapıtma yaptı ne yarı yolda bıraktı. Ayrıca üzerine envai çeşit sıvı da döküldü sildim geçti tık demedi. Daha ne yapsın bir tartı şiddetle tavsiye ederim.

Yeşil ekranlı olandan (0-3000gr) var bende de, Lada Niva gibi cihaz. Hong Kong'dan 15 günde geldiydi. Hassasiyeti şu şekilde ama;
119,7 gramdan direkt 120,0 grama atlıyor bendeki.🙂
Bir de çekirdek başına ölçüm yapamıyor, 2-3 çekirdek düştükçe değer artıyor. Ama evet üflemeye veya bulunduğu platformun hareket etmesine bile tepki veriyor. Memnunum ben de.

Ben de yeşil ekranlı olandan aldım, linkini verdiğiniz satıcıdan. 14 günde geldi, gayet iş görüyor. Bir de bu üründe ödeme kısmında direk vergisi de çıkıyor, kapıda ödeme gibi bir durum olmadı. 2 dolar gibi bir vergisi vardı.

Yeşil ekranlı olanı kullanıyorum bende, dokunmatik olmaması benim için avantajlıydı, ıslak zemin dokunmatik işini biraz zorlaştırıyor benim için.
Tartı hassasiyetinden de gayet memnunum, bence tam bir fiyat/performans tartısı. :)

Buraya dokunmatik olanın incelemesini yazmıştım.
Çok büyük farklar yok arada dokunmatik olması dışında
Sorunuz olursa cevaplarım

Bu malum tartı 93.75 lira civarında olmasına rağmen ödeme ekranında 37.50 lira civarı bir vergi çıkıyor benle ilgili bir problem mi diğer arkadaşlar da gördü mü bunu? Çok sacma bir şey çünkü elektronik cihaz olduğu için mi bu kadar vergi koyuyor?

Bu malum tartı 93.75 lira civarında olmasına rağmen ödeme ekranında 37.50 lira civarı bir vergi çıkıyor benle ilgili bir problem mi diğer arkadaşlar da gördü mü bunu? Çok sacma bir şey çünkü elektronik cihaz olduğu için mi bu kadar vergi koyuyor?
Bu garipmiş. 21 ocakta siparis ettigimde 15 lira civarı bir şey çıkmıştı.

Bende aynı tartı için 37.50 vergi ödedim sizinle ilgili bit problem değil

Arkadaşlar lütfen ürün almadan önce satıcıyla iletişime geçip paketin üzerine ürün ücreti olarak 3 4 dolar gibi bir rakam yazmasını isteyin, her aldığım ürün için konuştum ve 16 TL den fazla vergi ödemedim 40 dolarlık ürün alsam bile.
Öyle yapmaya bile gerek yok aslında çünkü zaten yüzde yirmi vergi çıksa 15 lira gibi bir vergi çıkıyor. Ama ödeme ekranında direkt ücreti alıyor

Öyle yapmaya bile gerek yok aslında çünkü zaten yüzde yirmi vergi çıksa 15 lira gibi bir vergi çıkıyor. Ama ödeme ekranında direkt ücreti alıyor
Vergiyi online ödeyebiliyor musunuz? Birde minimum ödenen vergi 15 tl yarım dolarlık ürün alsanız bile, çünkü 8 tl si pakete bakma vergisi 😂

Vergiyi online ödeyebiliyor musunuz? Birde minimum ödenen vergi 15 tl yarım dolarlık ürün alsanız bile, çünkü 8 tl si pakete bakma vergisi 😂
Sadece iki üründe öyle direkt AliExpress üzerinden vergiyi alıyorlar
Şu ürünü aldım bu kadar vergi ödemek istemediğim için:D
TRY 98.69 14%OFF | yieryi new 3kg/0.1g 5kg/0.1g Drip Coffee Scale With Timer Portable Electronic Digital Kitchen Scale High Precision Scales

İkincinin zeminde duruşu daha sağlam, tuşlar dokunmatık ve ilki gibi bip bip sesler çıkarmıyor, ikinci siyah arkaplanda beyaz LED gözüküyor o yüzden okuması ve takip etmesi kolay, ilk tartıyı benim gözüm görmüyor. Çok fark var aslında bana göre

Geri