• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi öğütücüyü alacağını bilememek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ply
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ply

Yeni Üye
İsim
Ply
Daha fazla  
İsim
Ply
Öğütücü almak istesemde elektrikli mi el değirmeni mi karar veremiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Burdaki sayfalarda yorumlarda kafam karışıyor. 2.500 e kadar bütçem var ama elektrkli ve manuel olan farklı değirmen mi almalıyım. Çünkü hem espresso, french press, v60 , moka potta demleme yapmak istiyorum. Henüz öğütücü alabilmiş değilim . Sanki comandete(

Tavsiye Edilen Ayarlar:
  • 5 - 10 klik: Türk Kahvesi
  • 10 - 15 klik: Espresso
  • 15 - 20 klik: Moka Pot
  • 20 - 25 klik: V60
  • 25 - 30 klik: Aeropress - French Press
hepsini karşılar gibi ama haznesi küçük ve manuel sizce ne önerirsiniz ? Şimdiden teşekkür ettimmyorumlar için

Günlük tüketim miktarınızı yazarsanız daha gerçekçi öneriler alırsınız. Günde 2 fincana kadar el değirmeni yeterli olacaktır.

Hem espresso hem v60 öğütmek için 2500 bütçe ile en iyi seçenek red clixli comandante gibi duruyor.

Forumda paylaşılan reçeteleri deneyimlemek istiyorsanız comandante şart :) Bugüne kadarki en büyük eksikliğim bu yönde oldu

Forumda paylaşılan reçeteleri deneyimlemek istiyorsanız comandante şart :) Bugüne kadarki en büyük eksikliğim bu yönde oldu
Gerçekten çok şık 😊 bende biraz düşündüm molent ile delonghi alacaktım ama toplasam galba ikisi comandete yapıyor. Yani ara ara farklı kahveler sevsemde bu sevdaya sonradan dahil olduğum için ekipman alıp en önemli şey olan öğütücüyü en sona bıraktım 😀 çünkü karar veremiyorum

Sanırım elektrikli olarak düşündünüz, tavsiyem uzak durmanız. Belirttiğiniz bütçede sizin isteklerinizi karşılayacak elektrikli bir değirmen bulmak maalesef çok zor.

Tavsiyeyi diğer arkadaşlar yapmışlar. Ek olarak @teyyaredenkahve Levent’in incelediği 1zpresso nun incelemesini bekleyebilirsiniz.

Selamlar,

İstanbul'daysanız karşılaştırmalı denemek için bekleriz. Comandante ve farklı sınıflardan 10'dan fazla elektrikli öğütücüyü bir arada görebilir, deneyebilirsiniz. Barista arkadaşımızla kahve de demlersiniz. :)

Deneme fırsatı bulmak, derinlemesine inceleme şansı yakalamak kolay olmuyor kahve ekipmanlarında. Bu kadarcık deneyim bile yeterli gelmeyebilir bazen. O yüzden tereddüt ve kafa karışıklıklarını gidermek için manuelden elektrikliye, elektrikliden manuele geçişler sunuyoruz kullanıcılarımızın tamamen içine sinmesi için. Mümkün mertebe ekipman ödünç veriyoruz, tamamen kullanıp denedikten, kendi ev / iş ortamında rahat rahat emin olduktan sonra karar verilebilmesi için.

Elimizden geleni yaparız özetle.

Sevgiler.

Selamlar,

İstanbul'daysanız karşılaştırmalı denemek için bekleriz. Comandante ve farklı sınıflardan 10'dan fazla elektrikli öğütücüyü bir arada görebilir, deneyebilirsiniz. Barista arkadaşımızla kahve de demlersiniz. :)

Deneme fırsatı bulmak, derinlemesine inceleme şansı yakalamak kolay olmuyor kahve ekipmanlarında. Bu kadarcık deneyim bile yeterli gelmeyebilir bazen. O yüzden tereddüt ve kafa karışıklıklarını gidermek için manuelden elektrikliye, elektrikliden manuele geçişler sunuyoruz kullanıcılarımızın tamamen içine sinmesi için. Mümkün mertebe ekipman ödünç veriyoruz, tamamen kullanıp denedikten, kendi ev / iş ortamında rahat rahat emin olduktan sonra karar verilebilmesi için.

Sevgiler.

O başbuğu eninde sonunda aldırtacaksınız bana 😅

Değ
Selamlar,

Sevgiler.

Değilim ama internetten almak yerine İstanbula gelişimde sizden ve tecrübenizden faydalanarak ekipman almam daha doğru olur . Teşekkür ederim yardımlarınız ve cevaplarınız için

Sanırım elektrikli olarak düşündünüz, tavsiyem uzak durmanız. Belirttiğiniz bütçede sizin isteklerinizi karşılayacak elektrikli bir değirmen bulmak maalesef çok zor.

Tavsiyeyi diğer arkadaşlar yapmışlar. Ek olarak @teyyaredenkahve Levent’in incelediği 1zpresso nun incelemesini bekleyebilirsiniz.
Dediğiniz gibi ona da bakacağım cevabınız için teşekkür ederim

merhabalar bu siteyi keşfetmeden önce hario skerton plus seramik el değirmenini almıştım ama öğütüm boyutlarını nasıl belirleyeceğim

Comandante + Motordante istedigin zaman elektrikli istedigin zaman manuel 10 Numara 5 Yıldız olur. İleride üstüne birde red clix aldın mı tadından yenmez. :) Motordante içinde @uralavci ile görüşebilirsin.

Geri