• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi kahveyi hangi kahveciden alıyorsunuz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Point
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Keşke Forumda biraz gezsseniz direk hazır cevap beklemek yerine konuları okusanız.

Selamlar, kahve dükkanı açıyorum. Kahveleri nereden tedarik ediyorsunuz bana nereleri önerirsiniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Merhaba. Forumun kahve alımlarına yönelik bir etkinlik sayfası var. Buradan ulaşabilirsiniz. Sadece forum üyelerinin faydalandığı bu etkinlik üzerinden alım yapabilirsiniz ya da kavurucu firmalarla direkt iletişime geçip işletmenizin müşteri profiline göre alışveriş yapabilir, kendilerinden detaylı olarak fikir edinebilirsiniz.

Kahve dükkanını, kahve tedarikçinizi belirlemeden açmayı düşünmediniz umarım. En önemli gider kaleminiz, dükkanınızin başarılı olması büyük oranda tedarikcinize bağlı. İnşallah başarılı bir dükkanınız olur

Arkadaşlar illaki bildiğimiz birşeyler var. Tedarikçi sormak araştırmak ile miras kalması arasındaki ilişkiyi çözemedim.

Kavurucu firma önerisi bilen varsa paylaşması daha makul. Miras kalmadı portakal Halil. Merak ettiğin başka birşey varsa kazancım ile ilgili sor söyleyeyim.

Arkadaşlar illaki bildiğimiz birşeyler var. Tedarikçi sormak araştırmak ile miras kalması arasındaki ilişkiyi çözemedim.

Kavurucu firma önerisi bilen varsa paylaşması daha makul. Miras kalmadı portakal Halil. Merak ettiğin başka birşey varsa kazancım ile ilgili sor söyleyeyim.
Dükkanı nerde açacaksınız?

Kazancınız beni ilgilendirmiyor ama sektöre bilgisi olmadan dükkan açmak ancak ya arkadaş gazlaması ya da mirasla olur, hocam ticaret bu şakaya gelmez

Üstad forumun kahve satış forumu olduğunu iddia etmedim. Kurumsal olan kullanıcılar zaten özel mesaj atıyor. Amacım onlara ulaşmak. İyi forumlar.

Forumda birçok firmanın temsilcisi var, firmaların konu başlıklarına bakarak (Montag, coffee department, William's Roastery, fam, kafein kültür vs) temsilcilerine ulaşabilirsiniz.

Geri