Merhaba. Forumun kahve alımlarına yönelik bir etkinlik sayfası var. Buradan ulaşabilirsiniz. Sadece forum üyelerinin faydalandığı bu etkinlik üzerinden alım yapabilirsiniz ya da kavurucu firmalarla direkt iletişime geçip işletmenizin müşteri profiline göre alışveriş yapabilir, kendilerinden detaylı olarak fikir edinebilirsiniz.Selamlar, kahve dükkanı açıyorum. Kahveleri nereden tedarik ediyorsunuz bana nereleri önerirsiniz?
Şimdiden teşekkür ederim
Forumun hangi bölümünde toptan kahve tedariği var? Gezdim bulamadım.Keşke Forumda biraz gezsseniz direk hazır cevap beklemek yerine konuları okusanız.
Dükkanı nerde açacaksınız?Arkadaşlar illaki bildiğimiz birşeyler var. Tedarikçi sormak araştırmak ile miras kalması arasındaki ilişkiyi çözemedim.
Kavurucu firma önerisi bilen varsa paylaşması daha makul. Miras kalmadı portakal Halil. Merak ettiğin başka birşey varsa kazancım ile ilgili sor söyleyeyim.
Kazancınız beni ilgilendirmiyor ama sektöre bilgisi olmadan dükkan açmak ancak ya arkadaş gazlaması ya da mirasla olur, hocam ticaret bu şakaya gelmezArkadaşlar illaki bildiğimiz birşeyler var. Tedarikçi sormak araştırmak ile miras kalması arasındaki ilişkiyi çözemedim.
Kavurucu firma önerisi bilen varsa paylaşması daha makul. Miras kalmadı portakal Halil. Merak ettiğin başka birşey varsa kazancım ile ilgili sor söyleyeyim.
Sağol üstad. Çevremizdeki kahveciler doğuştan kahveci olarak doğmuyor değil mi? Hayırlı haftalar.Kazancınız beni ilgilendirmiyor ama sektöre bilgisi olmadan dükkan açmak ancak ya arkadaş gazlaması ya da mirasla olur, hocam ticaret bu şakaya gelmez
Hocam bu forum kahve satış forumu değil fakat kahve satışı yapan firmalar hakkında bilgi bulabilirsiniz.Forumun hangi bölümünde toptan kahve tedariği var? Gezdim bulamadım.
Üstad forumun kahve satış forumu olduğunu iddia etmedim. Kurumsal olan kullanıcılar zaten özel mesaj atıyor. Amacım onlara ulaşmak. İyi forumlar.Hocam bu forum kahve satış forumu değil fakat kahve satışı yapan firmalar hakkında bilgi bulabilirsiniz.
Üstad forumun kahve satış forumu olduğunu iddia etmedim. Kurumsal olan kullanıcılar zaten özel mesaj atıyor. Amacım onlara ulaşmak. İyi forumlar.
Teşekkür ederim inceleyeceğimTürkiyedeki Yeşil Çekirdek Tedarikçileri
Merhaba arkadaşlar. Konu başlığında da belirtmiş olduğum Türkiyedeki yeşil çekirdek tedarikçilerinin kimler olduğunu belirlemek maksadi ile konuyu açtım. Forum kullanicilarindan ricam herkes bildiği tedarikçileri yorum olarak yazabilir mi lütfen. Türkiyedeki yeşil çekirdek tedarikçileri...www.kahvekulubu.net