• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile A4 Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi çekirdek, hangi ekipman?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lastdrip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
V60, French Press ve Aeropress haricinde ekipman denememiş biri olarak V60 diyorum.

Çekirdek için ise henüz "O" dediğime rastlamadım. Açıkçası tek bir çekirdekle de ömür geçmez arkadaşlar. Tek çekirdekliliğe karşıyım. Siz her gün aynı çorbayı içer misiniz??

V60, French Press ve Aeropress haricinde ekipman denememiş biri olarak V60 diyorum.

Çekirdek için ise henüz "O" dediğime rastlamadım. Açıkçası tek bir çekirdekle de ömür geçmez arkadaşlar. Tek çekirdekliliğe karşıyım. Siz her gün aynı çorbayı içer misiniz??
Çekirdekten bağımsız olarak soruya cevap vereyim. Yaz, kış farketmez her gün bol sarımsaklı kelle paça içerim :)

Espresso makinem ve Guji Ana Sora . Espresso kavrum.

Benim 3 ekipmanım var. French press, V60 ve immersion. Bunların arasında kalsam 2 gündür demleme yapmama rağmen immersion derim. Çünkü çok güzel hatta acayip güzel lezzetler alıyorum, her fincanın tadı damağımda kalıyor. Çekirdek olarak Colombia Salado derdim. Daha iyisini içene kadar demlediğim en kompleks ve lezzetli çekirdek bu.

@Ali Aytaç ben de inmersion derim ama v60 ı da içerdiği için.Yoksa v60 hala altın standart.Tek başına immersion yapınca v60 kadar aromatik olmuyor.Bu arada immersionda şöyle bir ustten kariştirmani tavsiye ederim yatak dümdüz oluyor.
Çekirdek olarak da 8 ay önce 3coresdan idido almıştım.Hario skertonda öğütup filtre makinesinde yapmiştim.Valla şuan alamiyorum o tadı.Tatlı eksi butun tatlar vardı kahvede

@Ali Aytaç ben de inmersion derim ama v60 ı da içerdiği için.Yoksa v60 hala altın standart.Tek başına immersion yapınca v60 kadar aromatik olmuyor.Bu arada immersionda şöyle bir ustten kariştirmani tavsiye ederim yatak dümdüz oluyor.
Çekirdek olarak da 8 ay önce 3coresdan idido almıştım.Hario skertonda öğütup filtre makinesinde yapmiştim.Valla şuan alamiyorum o tadı.Tatlı eksi butun tatlar vardı kahvede
O çekirdeği sana öneren bendim yanlış animsamadiysam. Cidden güzel çekirdekti. Gül tadı geliyordu bana çekirdekten.

Ben immersion dripperimi ve cafec filtremi alır çekilirim kenara. Coffee departmenttan da pedra azulu da eklerim bu üçlüye, tamamdır.

Guji Ana Sora + Woodneck

bir konuda yardıma ihtiyacım var. kahvelerden meyvemsi tatları almak istiyorum ve yumuşak içim olması da önemli. bunun için hangi yöntemleri kullanmam gerekiyor. espresso, v60, chemex, aeropress.... acaba bunlardan hangisi bana uyar.

bir konuda yardıma ihtiyacım var. kahvelerden meyvemsi tatları almak istiyorum ve yumuşak içim olması da önemli. bunun için hangi yöntemleri kullanmam gerekiyor. espresso, v60, chemex, aeropress.... acaba bunlardan hangisi bana uyar.

Sizin aradığınız şeyin tamı tamına Delter Press olduğunu düşünüyorum. Bilmiyorum arkadaşlar bana katılacak mı.

Geri