Kahvenize ne kadar süt koyduğunuza ve köpürtme sırasında fazla süt kullanarak, sütü boşa giderip, gidermemek istediğinize bağlı diye düşünüyorum. Ben 100-150ml arası süt ve 350ml pitcher kullanıyorum. Bunun için ideal gibi diye düşünüyorum.Merhaba
Beko makine ile latte vs için microfoam amaçlı 500lük mü 300lük mü pitcher tercih edilmeli?
Genellikle tek kişi için olacak.
Latte art çalışmayacaksanız en ucuzunu alınPitcher önerisi alabilir miyim? Espressoperfettoda hazır indirim varken kahve yanına pitcher alma düşüncesindeyim.
Latte art çalışma ve geliştirme niyetindeyim. Elimdeki pitcher yapısından mıdır bilmiyorum ama randımanlı döküşe izin vermiyor.Latte art çalışmayacaksanız en ucuzunu alın
İsteğinize uygun pitcher bulabildiniz mi acaba? Ben de bu arayıştayım.Latte art çalışma ve geliştirme niyetindeyim. Elimdeki pitcher yapısından mıdır bilmiyorum ama randımanlı döküşe izin vermiyor.
Gaggia New Classicin buhar gücünden tam yararlanmak adına 350 ml pitcher kullanıyorum. Espresso perfetto sitesinden bakabilirsiniz.İsteğinize uygun pitcher bulabildiniz mi acaba? Ben de bu arayıştayım.
Hacimden ziyade şekil olarak sordum aslında, art için. Bir önemi var mı bilemiyorum. Hangi marka?Gaggia New Classicin buhar gücünden tam yararlanmak adına 350 ml pitcher kullanıyorum. Espresso perfetto sitesinden bakabilirsiniz.
Rocketin modellerine bakabilirsiniz.Hacimden ziyade şekil olarak sordum aslında, art için. Bir önemi var mı bilemiyorum. Hangi marka?
Yeni başlıyorsanız,ucu çok sivri modellere bakmayın derim.Ağız kısmı oval olanlar ile başlamak saha avantajlı..Hacimden ziyade şekil olarak sordum aslında, art için. Bir önemi var mı bilemiyorum. Hangi marka?