• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee olarak seçildi. Bu konudan Haziran ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hangi Aeropress Markası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yunemars
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yunemars

Barista
İsim
yunus arslan
Daha fazla  
İsim
yunus arslan
Selamlar.

Aeropress almayı düşünüyorum. Bunun birkaç farklı markası varmış sanırım. Aerobie marka olan orjinali sanırım bunun ama emin olamadım. Hangi markayı almalıyım sizce?

Şimdiden teşekkürler.

Aerobie Aeropress orjinaldir. Muadil almanızı tavsiye etmem. Bir sorun gördüğümden değil muadil olan hiçbir ürünü tavsiye etmem. Orjinali ile illa ki bir değişikliği olacaktır ve küçük değişiklikler bile çok farklı sonuçlar doğurabilir.

Bu ilanı değerlendirebilirsiniz.

Bu ilanı değerlendirebilirsiniz.
Aynen. 2. el düşünülüyorsa çok iyi fiyat, 150 adeta aesir filtre dahil olduğundan.

yanına da bir de kahve eklerseniz tadından yenmez

Malesef ilandaki ürün satılmış. @berkaykcay hocam bunlar yurtdışı sipariş sanırım. espresso perfettodaki ürün orjinal midir acaba? Bilginiz var mı?

espresso perfetto güvenilir bir site orjinaldir

yanına da bir de kahve eklerseniz tadından yenmez
kawada bazı indirim kodları ya da referans kodları vardı acaba bunda çalışır mı denediniz mi hiç?

Selamlar.

Aeropress almayı düşünüyorum. Bunun birkaç farklı markası varmış sanırım. Aerobie marka olan orjinali sanırım bunun ama emin olamadım. Hangi markayı almalıyım sizce?

Şimdiden teşekkürler.
Tarifler hep orijinal üstünden, onu almanız daha rahat olur büyük ihtimalle, küçük değişikler çok etkileyebilir sonucu.

kawada bazı indirim kodları ya da referans kodları vardı acaba bunda çalışır mı denediniz mi hiç?
Kawada referand kodu geçerli mi bilmiyorum ama kawakahvekulubufriends kodu geçersiz colonna da referans sistemi var %10 veriyor paylaşabilirim

Gönderdim hocam. Ben de red clix'i yanına bir kahve ekleyerek Kawa'dan ref. kod ile almıştım.
Ref kodun ekipmanda geçerli olduğuna emin misiniz? Şu an denemedim ama geçerli değil diye hatırlıyorum. Yanına eklediğiniz kahveye işlemiş olabilir mi kod? Sadece ekipman siparişine işlemeyebilir. Tabi hatırladığıma göre konuşuyorum emin değilim.

Edit: Tamam işliyormuş pardon :)

Geri