Aynen. 2. el düşünülüyorsa çok iyi fiyat, 150 adeta aesir filtre dahil olduğundan.Bu ilanı değerlendirebilirsiniz.
Satıldı - Aeropress
Ekim- kasım gibi esp.Lab dan 370 tlye aldım.Ara ara kullanıldı.Kozmetik veya işlev olarak herhangi bir sorunu yok.Kutusu yok onun dişinda tam takım.Kalan filtreler gorseldeki gibidir.Onlara ek 150 adet aesir filtre vereceğim.Kaşik da var çekmeyi unutmuşum Tek fiyat 300 tl kargo aliciya...www.kahvekulubu.net
kawada bazı indirim kodları ya da referans kodları vardı acaba bunda çalışır mı denediniz mi hiç?![]()
Aeropress - The Original - La boutique Kawa
À propos Compacte, légère et versatile, voilà comment définir l’AeroPress ! Cette cafetière fonctionnelle est idéale pour les voyages en solo.shop.kawa.coffee
yanına da bir de kahve eklerseniz tadından yenmez![]()
Aeropress
The AeroPress uses gentle air pressure which creates a smooth rich flavour with lower acidity and without bitterness. Other coffee makers drip hot water on to a bed of ground coffee which results in over extracting at the centre and under extracting the flavour from the edges, but the AeroPress...colonnacoffee.com
Tarifler hep orijinal üstünden, onu almanız daha rahat olur büyük ihtimalle, küçük değişikler çok etkileyebilir sonucu.Selamlar.
Aeropress almayı düşünüyorum. Bunun birkaç farklı markası varmış sanırım. Aerobie marka olan orjinali sanırım bunun ama emin olamadım. Hangi markayı almalıyım sizce?
Şimdiden teşekkürler.
Orijinaldir espressoperfettodakiMalesef ilandaki ürün satılmış. @berkaykcay hocam bunlar yurtdışı sipariş sanırım. espresso perfettodaki ürün orjinal midir acaba? Bilginiz var mı?
Kawada referand kodu geçerli mi bilmiyorum ama kawakahvekulubufriends kodu geçersiz colonna da referans sistemi var %10 veriyor paylaşabilirimkawada bazı indirim kodları ya da referans kodları vardı acaba bunda çalışır mı denediniz mi hiç?
Kawada referand kodu geçerli mi bilmiyorum ama kawakahvekulubufriends kodu geçersiz colonna da referans sistemi var %10 veriyor paylaşabilirim
Here's a 10% discount voucher for your first order at Colonna. To accept, use my referral link: http://i.refs.cc/kgGTdu25?smile_ref...hbSIsInNtaWxlX2N1c3RvbWVyX2lkIjo3NzI3NzgwNzN9size zahmet paylaşırsanız memnun olurum.
Kawa’da ref. kodu ekipman için de geçerli. İndirim sonrası sepet 30 euro altı olursa kargo 17 euro oluyor sadece. O nedenle yanına bir kahve vb. ekleyerek kargoyu da uyguna getirebilirsiniz.kawada bazı indirim kodları ya da referans kodları vardı acaba bunda çalışır mı denediniz mi hiç?
hocam sizde mevcutsa kawanın referans kodunu paylaşabilir misiniz benimle?Kawa’da ref. kodu ekipman için de geçerli. İndirim sonrası sepet 30 euro altı olursa kargo 17 euro oluyor sadece. O nedenle yanına bir kahve vb. ekleyerek kargoyu da uyguna getirebilirsiniz.
Gönderdim hocam. Ben de red clix'i yanına bir kahve ekleyerek Kawa'dan ref. kod ile almıştım.hocam sizde mevcutsa kawanın referans kodunu paylaşabilir misiniz benimle?
Ref kodun ekipmanda geçerli olduğuna emin misiniz? Şu an denemedim ama geçerli değil diye hatırlıyorum. Yanına eklediğiniz kahveye işlemiş olabilir mi kod? Sadece ekipman siparişine işlemeyebilir. Tabi hatırladığıma göre konuşuyorum emin değilim.Gönderdim hocam. Ben de red clix'i yanına bir kahve ekleyerek Kawa'dan ref. kod ile almıştım.
Hayır denedim. İŞLİYORMUŞKod ekipmanda geçmiyor.Yanına kahve eklerseniz tabi ki de kahveye işliyor