• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Haftalık olarak tüm kahve fiyatları.

İsim
Onur
Daha fazla  
İsim
Onur
Espresso Makinesi
Gaggia New Classic
Değirmen
Sage BCG600
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir aranızda olmama rağmen pek konu açarak katkıda bulunamıyorum. Uzun süredir aklımda olan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Haftalık olarak tüm kahve firmaların kahve ve ekipman fiyatlarını forumda paylaşmayı düşündüm. (boxcoffee'den tchibo'ya kadar tüm kahvecilerin). Hem bu şekilde forumdaki arkadaşlar ekipman alımları sırasında birçok siteyi aramak durumunda kalmaz, hemde yeni nesil kahvecilerin fiyatlarından güncel olarak haberdar olursunuz diye planladım.

Şayet sizin içinde faydalı olacaksa bu şekilde bir paylaşım yapmayı düşünüyorum,
Görüşmek üzere. ✌️

Arkadaşlar merhaba,

Uzun süredir aranızda olmama rağmen pek konu açarak katkıda bulunamıyorum. Uzun süredir aklımda olan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Haftalık olarak tüm kahve firmaların kahve ve ekipman fiyatlarını forumda paylaşmayı düşündüm. (boxcoffee'den tchibo'ya kadar tüm kahvecilerin). Hem bu şekilde forumdaki arkadaşlar ekipman alımları sırasında birçok siteyi aramak durumunda kalmaz, hemde yeni nesil kahvecilerin fiyatlarından güncel olarak haberdar olursunuz diye planladım.

Şayet sizin içinde faydalı olacaksa bu şekilde bir paylaşım yapmayı düşünüyorum,
Görüşmek üzere. ✌️
Çok faydalı olur. Kolay gelsin. Emeğinize sağlık

Merhaba bunun için @selamet arkadaşımız bir sayfa hazırladı otomatik bot fiyatları tarıyor. Hoşgeldiniz bu arada

@NoDRaC dediği gibi çekirdek ve ekipman fiyatlarını takip edebileceğiniz bir iki ayrı sayfa var hazırladığım. Fiyatlar ve ürünler günlük otomatik çekiliyor. Temel düzeyde fiyat değişimi ve yeni ürün takibi de mevcut ilgili sayfalarda. Ayrıca benim yaptığımdan hariç, benzer bir site daha var, bununda forumda konusu mevcut.

Kahve
Ekipman

Geri