• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Hacky's Coffee... İzmir

Ayhan400

Yeni Üye
İsim
Ayhan kocatürk
İzmir firması, fiyat olarak uygunlar
@bigman
@bigman
Merhaba ben bigman barista. Belki bazılarınızla denk gelmişizdir hatta belki iki keyifli lakırdı etmişizdir. Hacky's yetkilisi olarakta anabilirsiniz forumda ama daha samimi olacaktır diye özellikle kendi lakabımla açtım hesabımı. Foruma bir süredir üyeyim ve takip ediyorum. Fakat yeni parti ve yeni hasat çekirdeklerle ilgili foruma yazmadan önce İsmail bey ile özelden yazışmıştım. Dileyen kendisinden detayları alabilir. O da arkadaşlarla paylaşacağını ve forumdaki duyuruyu da ondan sonra yapacağımızı belirlemiştik. Biraz ortalık karışmış anlaşılan ve bu tip tartışmalı durumları firma olarak çok sevmediğimizden dahil olmak istemedik. Fakat belki ufak bir parantez açıp oradan devam edebilirim diye düşünüyorum. Yurt dışında bir kaç farklı tedarikçimiz var ve ithalatta onlarla çalışıyoruz. Mümkün olduğu kadar ve elimizden geldiğince de yüksek kaliteli çekirdekleri uygun fiyatlara siz kahve severlere sunmaya çalışıyoruz. Sektöre girdiğimizden beri firmamızın kahveye genel bakış açısı nitelikli kahvenin artık bir lüks olmadığı ve ulaşılabilir olmasıydı. Halen de bu düzende işimizi yapmaya çalışıyoruz. Umarım daha keyifli zamanlarda görüşürüz. Sağlıklı ve keyifli günler dilerim.

Son düzenleme:
Başlık varmış gözümden kaçmış kusura bakmayın sevgili adminler. Bu forumu henüz keşfettim ve bu firmadan şimdiye kadar vermiş olduğum siparişlerden memnun kaldığımı yeni siparişlerimden de muhtemelen memnun kalacağımı belirtmek istemiştim. Daha da paylaşabileceğim ve katkıd bulunabileceğim çok konu olacaktı muhtemelen. Ancak memnun kaldığım bir firmayı da buraya eklemek istedim denemek isteyen arkadaşlar olur diye. Nihayetinde herkesin kendi görüş ve damak tadıdır. Fakat bu kadar sertleşmek, seviyeyi kaybetmek ve tahammülsüzlük ülke kültürü haline geldiğinden yadırgamıyorum. Siz de haklısınız. Sanıyorum keyif aldığımız şeyleri keyif alarak konuşamadığımız bu platformda daha fazla bulunmayacağım. Size iyi forumlar.

Başlık varmış gözümden kaçmış kusura bakmayın sevgili adminler. Bu forumu henüz keşfettim ve bu firmadan şimdiye kadar vermiş olduğum siparişlerden memnun kaldığımı yeni siparişlerimden de muhtemelen memnun kalacağımı belirtmek istemiştim. Daha da paylaşabileceğim ve katkıd bulunabileceğim çok konu olacaktı muhtemelen. Ancak memnun kaldığım bir firmayı da buraya eklemek istedim denemek isteyen arkadaşlar olur diye. Nihayetinde herkesin kendi görüş ve damak tadıdır. Fakat bu kadar sertleşmek, seviyeyi kaybetmek ve tahammülsüzlük ülke kültürü haline geldiğinden yadırgamıyorum. Siz de haklısınız. Sanıyorum keyif aldığımız şeyleri keyif alarak konuşamadığımız bu platformda daha fazla bulunmayacağım. Size iyi forumlar.
Burda Şeffaf olarak çekirdeklerimiz şunlardır şu şekildedir diye gelip kendini düzgün bir şekilde tanıtan birçok firma var incelerseniz hepsindede karşılıklı bir soru cevap mevcut. Adam Akıllı gelip kendini güzelce tanıtan her firmaya kapımız açık ve forumumuzda yapılan eleştrilerin hepsi saygı çercevesinde ve düzeyli eleştriler. Kısacası buradaki ortamı karalamanın hiç gereği yok İyi Günler.

Son düzenleme:
Merhaba ben bigman barista. Belki bazılarınızla denk gelmişizdir hatta belki iki keyifli lakırdı etmişizdir. Hacky's yetkilisi olarakta anabilirsiniz forumda ama daha samimi olacaktır diye özellikle kendi lakabımla açtım hesabımı. Foruma bir süredir üyeyim ve takip ediyorum. Fakat yeni parti ve yeni hasat çekirdeklerle ilgili foruma yazmadan önce İsmail bey ile özelden yazışmıştım. Dileyen kendisinden detayları alabilir. O da arkadaşlarla paylaşacağını ve forumdaki duyuruyu da ondan sonra yapacağımızı belirlemiştik. Biraz ortalık karışmış anlaşılan ve bu tip tartışmalı durumları firma olarak çok sevmediğimizden dahil olmak istemedik. Fakat belki ufak bir parantez açıp oradan devam edebilirim diye düşünüyorum. Yurt dışında bir kaç farklı tedarikçimiz var ve ithalatta onlarla çalışıyoruz. Mümkün olduğu kadar ve elimizden geldiğince de yüksek kaliteli çekirdekleri uygun fiyatlara siz kahve severlere sunmaya çalışıyoruz. Sektöre girdiğimizden beri firmamızın kahveye genel bakış açısı nitelikli kahvenin artık bir lüks olmadığı ve ulaşılabilir olmasıydı. Halen de bu düzende işimizi yapmaya çalışıyoruz. Umarım daha keyifli zamanlarda görüşürüz. Sağlıklı ve keyifli günler dilerim.

Merhabalar, hoş geldiniz. Kahve künyelerini olabildiğince paylaşmanız hoşuma gitti.

Merhaba, Hoş Geldiniz :)
Kahvelerinizi uzun bir zaman önce denemiştim. O zamanda gerçekten çok ilgili bir şekilde yardımcı olmuştunuz :) Çekirdek künyelerini olabildiğince @campos dediği paylaşmanız oldukça iyi olur. Kavrum profilleri ile ilgili belki denemek isteyenlere bilgi verebilirsiniz. Özel mesaj yolu ile bana ulaştığınızda da belirttiğim gibi forumumuza indirim kodu tanımlamak istemeniz bizleri mutlu etti. Böylece firmanızı denemek isteyen ya da mevcutta kahve alan Kahve Kulübü üyeleri kodu kullanarak indirimden faydalanabilir. Dilerseniz bu konu altından paylaşabilirsiniz bilgileri. Ayrıca vaktiniz olursa ilgili konular altında demleme deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi de öğrenmek isteriz. Tekrar Hoş Geldiniz :)

İzmir firması, fiyat olarak

Forum adminleri de muhtemelen hemfikir olacaktır, bir firma başlığının ilk mesajının böyle olması çok boş kalıyor. İlk mesaj güncellense en azından site hakkında bilgi veren birkaç şey yazılsa iyi olur.

Merhaba,

Kahvelere verilen notlar kimin tarafından verilmiştir? Belli bir standartin veya kurumun puanlamasi mıdır?

Merhaba. Kahve tedariğini sağladığımız firmaların ekibi ve q graderları tarafından yapılıyor. Hali hazırda eklenen çekirdeklerin bir çoğu nordic approach temelli. Tabi ki bizde kavurma profillerini belirledikten sonra kendi cupping testimizi yapıp elde ettiğimiz tadım notaları üzerinde çalışıyoruz.

Teşekkürler, hangi çekirdekler Nordic approach dan temin edilmiştir?

Forum adminleri de muhtemelen hemfikir olacaktır, bir firma başlığının ilk mesajının böyle olması çok boş kalıyor. İlk mesaj güncellense en azından site hakkında bilgi veren birkaç şey yazılsa iyi olur.

Firma görevlisinin mesajını konunun ilk mesajını ekledik.

Selamlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Şu günlerde stokları azalan kahve sever varsa belki bir faydamız olur dedik.
Sınırlı bir süre için, ücretsiz kargo fırsatı ile 2 paket kahve alana 3. paket kahvede %20 indirim olacak şekilde bir kampanya yaptık.
Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

www.hackyscoffee.com

Selamlar. Umarım herkesin keyfi yerindedir. Şu günlerde stokları azalan kahve sever varsa belki bir faydamız olur dedik.
Sınırlı bir süre için, ücretsiz kargo fırsatı ile 2 paket kahve alana 3. paket kahvede %20 indirim olacak şekilde bir kampanya yaptık.
Sağlıklı ve keyifli günler dileriz.

www.hackyscoffee.com
Arada bir katip Çelebi şubenizde kahvenizi içen biri olarak söyleyebilirim ki kahveleriniz gerçekten kaliteli. Daha fazla ilgiyi hakediyorsunuz bence ✌️

o tadım puanları şaka mı 😂 😂 😂

Geri