İzmir firması, fiyat olarak uygunlar
@bigman
@bigman
@bigman
Merhaba ben bigman barista. Belki bazılarınızla denk gelmişizdir hatta belki iki keyifli lakırdı etmişizdir. Hacky's yetkilisi olarakta anabilirsiniz forumda ama daha samimi olacaktır diye özellikle kendi lakabımla açtım hesabımı. Foruma bir süredir üyeyim ve takip ediyorum. Fakat yeni parti ve yeni hasat çekirdeklerle ilgili foruma yazmadan önce İsmail bey ile özelden yazışmıştım. Dileyen kendisinden detayları alabilir. O da arkadaşlarla paylaşacağını ve forumdaki duyuruyu da ondan sonra yapacağımızı belirlemiştik. Biraz ortalık karışmış anlaşılan ve bu tip tartışmalı durumları firma olarak çok sevmediğimizden dahil olmak istemedik. Fakat belki ufak bir parantez açıp oradan devam edebilirim diye düşünüyorum. Yurt dışında bir kaç farklı tedarikçimiz var ve ithalatta onlarla çalışıyoruz. Mümkün olduğu kadar ve elimizden geldiğince de yüksek kaliteli çekirdekleri uygun fiyatlara siz kahve severlere sunmaya çalışıyoruz. Sektöre girdiğimizden beri firmamızın kahveye genel bakış açısı nitelikli kahvenin artık bir lüks olmadığı ve ulaşılabilir olmasıydı. Halen de bu düzende işimizi yapmaya çalışıyoruz. Umarım daha keyifli zamanlarda görüşürüz. Sağlıklı ve keyifli günler dilerim.
Son düzenleme: