miyankizu
Barista
- İsim
- Seyhun
Daha fazla
- İsim
- Seyhun
- Espresso Makinesi
- Quickmill Emilia
- Değirmen
- Eureka Speciliata, Timemore Sculptor 64 , 1zpresso E-Pro , 1zpresso X-pro
- Ekipmanlar
- V60, Sage SDC450 , Clever
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Hayır
- Kahve Arkadaşlığı İl
- İstanbul
Herkese merhaba arkadaşlar trendyol'dan kahve bakınırken denk geldiğim yeni bir firmayı sizlere tanıtmak istedim. Öncelikle kendileriyle hiç bir ticari yada kişisel bağım olmadığını belirtmek isterim. Sattıkları "RUANDA ABAKUNDAKAWA RUSHASHİ" kahvesini bu firma dışında satan olmadığı için kendileriyle irtibat kurdum. Firma yetkilisi Cevdet Bey sağolsun çok ilgili davrandı. Ben kendisine kulübümüzden bahsettim. Kendisi de firma hakkında, ithal ettikleri kahve hakkında bilgiler iletti. Öncelikle bu Ruanda kahvesini direk ithalat şeklinde temin ettiklerini hatta geçtiğimiz haftalarda kendisinin Ruanda da olduğunu belirtti. Ruanda kahvesiyle ilgili de güzel bilgiler verdikten sonra kendilerinin "Aytop Gıda Sanayi Sitesinde" üretim yerleri olduğunda dilersek ziyaret edebileceğimizden bahsetti. Bu arada kavurmaları da kendisi yapıyormuş. Kendisini foruma da davet ettim , eğer katılım gösterirseler belki merak ettiğiniz soruları iletebilirsiniz.
ben kahveyi aldığım sırada Trendyol da daha uygun olduğu için oradan sipariş ettim. Bugün kargoya verilmiş. Geldiğinde degassing süresi sonrası denememi yapıp sizlere yorumumu paylaşırım. Açıkçası ilginç bir kahveye benziyor , zamanında Coffee Circulor da satışını yapmış. Şimdilik merakla bekliyorum
Kendi Mağazası
habitscoffeecompany.com
Trendyol Mağazası
m.trendyol.com
ben kahveyi aldığım sırada Trendyol da daha uygun olduğu için oradan sipariş ettim. Bugün kargoya verilmiş. Geldiğinde degassing süresi sonrası denememi yapıp sizlere yorumumu paylaşırım. Açıkçası ilginç bir kahveye benziyor , zamanında Coffee Circulor da satışını yapmış. Şimdilik merakla bekliyorum

Kendi Mağazası
ANASAYFA - Habits Coffee Company
2012 yılında küçük bir kahve dükkanı konsepti ile faaliyete başlayan firmamız nitelikli kahve dünyasının her aşamasında faaliyet göstermeye devam etmektedir.

Trendyol Mağazası
fresh coffee Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyol
fresh coffee maÄazasının ürünleri çeÅitli indirim ve kampanya fırsatlarıyla Trendyolâda. fresh coffee ürünleriyle alıÅveriÅin keyfini çıkarın!