• Ocak Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Sezy Coffee olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satıldı Güral Kalita ve 150 adet Kalita 185 filtre

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pofpof
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pofpof

Üye
Daha fazla  
Espresso Makinesi
Rancilio Silvia
Herkese selam,

Elimde başka dripperlar olduğu ve son zamanlarda Kalita kullanımımı azalttığım için elden çıkarıyorum. Sorunsuzdur ve 20 kere demleme yapılmıştır.
Bulunduğum ilçede Yurtiçi kargo ve ptt kargo mevcut sadece, havale sonrası alıcı ödemeli olarak ikisinden biri ile gönderebilirim. Fiyat olarak 140TL istiyorum.

Herkese iyi forumlar.
IMG_20200709_162251.jpgIMG_20200709_162305.jpgIMG_20200709_162325.jpgIMG_20200709_162317.jpg

Son düzenleme:
Güncelleme:
Arkadaşımız şimdi çok müsait olmadığı için alamayacakmış, o sebeple ilan günceldir :)

rez gerçekleşmez ise sonraki talibiyim. Teşekkürler.

Selamlar,
Başlık ile alakalı olduğundan yeni bir başlık açmak istemedim.
Yurt dışından aldığım kalita 185 filtre stoğum bitiyor, yurt içi alım nereden yapıyorsunuz?
Teşekkürler.

YG724 firması getiriyordu, stoklarında var mı bilmiyorum.

Cevap verenlere teşekkür ederim. Uzun süredir kağıt olmadığı için kullanamıyordum. Sipariş verdim.

Geri