bende talibimBiraz komik olacak ama sanırım forumdan çok fazla insana ulaşmış. @puspus ile konuştuk ve bi foruma sor bakalım dedi Genelde 2 kişilik kahveler demliyorum ve Hario biraz uğraştırıyor. Elinde kullanmayan, rafa kaldıran biri varsa çok güzel değerlendiririm
bana 1 tane ayırsaydınız çok makbule geçerdiElimdekini 80’e satarım umarım bulursunuz, güzel bir fırsatı hızlı değerlendirdik!
bana 1 tane ayırsaydınız çok makbule geçerdi
güral'a bi origami yaptırmamız yok mu pekiElimdekini 80’e satarım umarım bulursunuz, güzel bir fırsatı hızlı değerlendirdik!
Arkadaşım yok ama buradan biri almaya giderse talibimankara'da bahçelievler 7. caddenin sonundan sola döndüğünüzde 50 metre aşağıda freeshop diye bir yer var, eğer bi arkadaşınız varsa oradan alıp size gönderebilir. bugün gördüm, fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 25 lira gibi birşeydi.
ankara'da bahçelievler 7. caddenin sonundan sola döndüğünüzde 50 metre aşağıda freeshop diye bir yer var, eğer bi arkadaşınız varsa oradan alıp size gönderebilir. bugün gördüm, fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 25 lira gibi birşeydi.
Güncelleme geçiyorum; Güral Porselen İstanbul Bölge Müdürü Mehmet bey mailime geri dönüş yaptı. Kalita benzerinden kalmadığını ama ellerinde başka bir ürün olduğunu(6 adet) söyledi. O da hario benzeri çıktı. Kalita benzeri için en az 100-200 civarı siparişlerde üretim yapabileceklerini belirtti.
Hario benzerini satın almak ve fiyatını öğrenmek isteyen olursa özel mesaj göndersinler Mehmet beyin iletişim bilgilerini vereyim. Bende olduğu için almadım.
Ben de öyle söyledim kendilerine. Organize edebilecek varsa olabilir...Kalita yaparlarsa 100 adet alıcı rahat bulunur burada diye düşünüyorum
Kod ile sordum Mehmet beye bakalım ne diyecek...Bu arada, Güral’a mail atarken ürün kodunu da iletebilirsiniz:
MRY09FKFA00
Ürünün ne olduğunu bilmedikleri için, ellerinde kalıp kalmadığını bile anlamıyorlar bazen. Ürün kodunu söyledikten sonra stok olduğunu anlayan iller oldu...