• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Günlük tüketimde kahve çeşitliliğiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ginflon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ginflon

Barista
Daha fazla  
Değirmen
Timemore Chesnut c2
Ekipmanlar
Hario v60//Epinox barista kettle//Malum tartı//Aloha karaf
Merhaba, sipariş verdiğimde genelde 2li 3lu paket alımı yapıyorum, genelde forum kullanıcıları da öyle alım yapıyorlar. Bu paketleri bitirdikce sıra sıra mi açmayı tercih ediyorsunuz yoksa mesela 2 paket açıp çeşit çeşit içmeyi mi tercih ediyorsunuz?
(Gunluk 1 ya da 2 demleme yapiyorum bayatlama konusunda tereddütlerim var, boyle bir konuyu açma gereği duydum)

Merhaba, sipariş verdiğimde genelde 2li 3lu paket alımı yapıyorum, genelde forum kullanıcıları da öyle alım yapıyorlar. Bu paketleri bitirdikce sıra sıra mi açmayı tercih ediyorsunuz yoksa mesela 2 paket açıp çeşit çeşit içmeyi mi tercih ediyorsunuz?
(Gunluk 1 ya da 2 demleme yapiyorum bayatlama konusunda tereddütlerim var, boyle bir konuyu açma gereği duydum)
Ben çeşitlilik severim genelde hepsini denerim 1 gün arayla, merak ederim çünkü nasıl diye.

Ben geldiği zaman degassing bekleyip bütün paketleri açıp deniyorum. Zamanla ufak tatsal değişimler de oluyor onu da gözlemlemiş oluyorum

Genelde en az 2, en fazla 4 çeşit çekirdek oluyor elimde (vakumlama yapmadığım için hep aylık tükettiğim miktarda kahve oluyor elimde). 13gr'lık 3 demleme yapıyorum gün içinde, üçünde de farklı çekirdek tercih ediyorum.

Şuan Elimde 5 Çeşit var. Kargoda olanlarla birlikte 9 Çeşide çıkacak :D Mümkün oldugunca 100 - 150 Gramlık seçenek varsa o şekilde alıyorum veya bölüşebilecegim birisi olursa 250 gram şeklinde alıp yarı yarıya bölüşüp farklı kahveler denemeyi seviyorum. Merak Etme kahve çok kötü kavrulmadıysa eger en az 1 Ay tazeligini koruyor. Hatta kimi kahveler 1 Ayın sonunda daha lezzetli hale geliyor. 2-3 Ay boyunca içtigim kahvelerde oldu zipli paketlerinde tutarak.

Geri