qwez0r
Barista
- İsim
- Doğukan
Daha fazla
- İsim
- Doğukan
- Değirmen
- Molent G50
- Ekipmanlar
- Clever Dripper
Selamlar,
Forum üyelerine sormak istediğim bir soru var. Düzenli olarak satın alıp günlük tükettiğiniz bir kahve var mı?
Özellikle aylık alımlar ile sürekli farklı kahveler deniyoruz. Ancak evde sürekli bulundurabileceğim bir kahve konusunda eksiklik yaşıyorum. Öyle bir kahve bulmak istiyorum ki öncelikle fiyatı uygun (250 gramı ~50 TL bandında), kahve alışkanlığı hazır kahvenin ötesine gidememiş misafirlerimin ve ailemin beğenebileceği ya da en azından yadırgamayacağı, demleme hatalarına töleransı yüksek, stok sorunu olmayan, mümkünse sürekli satıldığı için hep taze kavrum edinilebilecek bir kahve
Liste uzun gözükse de çok karışık olmadığını düşünüyorum.
Bahsettiğim özellikleri büyük ölçüde sağlayan kahvelerden bir tanesi Petra Acme idi. Bu doğrultuda Montag Luna'yı da denedim ancak pek beğenmedim. Bahsettiğim özellikleri sağlama ihtimali olan bir çok kahve gördüm, okudum ancak hepsini denemek oldukça zor. Bu noktada foruma sormanın mantıklı olabileceğini düşündüm
Gelen Tavsiyeler / 250 Gr Fiyat
Petra - Acme 69 TL
Coffee Department - Cuzcachapa 50 TL
Coffee Department - Pedra Azul 60 TL
Null - Cascavel Verde 60 TL
Null - Mam 55 TL
A Roasting Lab - Adado 76,90 TL
A Roasting Lab - Brazil Bella Giana 44,90 TL
A Roasting Lab - El Salvador 54,90
Calibre Coffee - Peru Crush 71 TL
Calibre Coffee - Tanzanya 64 TL
Sanalbaharat - Limu 21,60 TL
Sanalbaharat - Java Arabica 27 TL
William's Roastery - Brazil Gildo Neto 50 TL
Kronotrop - El Salvador 70 TL
Paper Coffee - Brazil Cerrado 50 TL
Paper Coffee - Colombia Inga Aponte 55 TL
-
Devam edecektir. Fiyatlar ilgili firmaların websitelerinden doğrudan alınmış fiyatlar olup herhangi bir indirim/kupon vb. eklenmemiştir. Yazılmış olan çoğu kahve farklı sitelerde veya belirli dönemlerde daha uyguna bulunabilir ancak bunun takibi zor olacağından düz fiyatlar alınmıştır.
Forum üyelerine sormak istediğim bir soru var. Düzenli olarak satın alıp günlük tükettiğiniz bir kahve var mı?
Özellikle aylık alımlar ile sürekli farklı kahveler deniyoruz. Ancak evde sürekli bulundurabileceğim bir kahve konusunda eksiklik yaşıyorum. Öyle bir kahve bulmak istiyorum ki öncelikle fiyatı uygun (250 gramı ~50 TL bandında), kahve alışkanlığı hazır kahvenin ötesine gidememiş misafirlerimin ve ailemin beğenebileceği ya da en azından yadırgamayacağı, demleme hatalarına töleransı yüksek, stok sorunu olmayan, mümkünse sürekli satıldığı için hep taze kavrum edinilebilecek bir kahve

Bahsettiğim özellikleri büyük ölçüde sağlayan kahvelerden bir tanesi Petra Acme idi. Bu doğrultuda Montag Luna'yı da denedim ancak pek beğenmedim. Bahsettiğim özellikleri sağlama ihtimali olan bir çok kahve gördüm, okudum ancak hepsini denemek oldukça zor. Bu noktada foruma sormanın mantıklı olabileceğini düşündüm

Gelen Tavsiyeler / 250 Gr Fiyat
Petra - Acme 69 TL
Coffee Department - Cuzcachapa 50 TL
Coffee Department - Pedra Azul 60 TL
Null - Cascavel Verde 60 TL
Null - Mam 55 TL
A Roasting Lab - Adado 76,90 TL
A Roasting Lab - Brazil Bella Giana 44,90 TL
A Roasting Lab - El Salvador 54,90
Calibre Coffee - Peru Crush 71 TL
Calibre Coffee - Tanzanya 64 TL
Sanalbaharat - Limu 21,60 TL
Sanalbaharat - Java Arabica 27 TL
William's Roastery - Brazil Gildo Neto 50 TL
Kronotrop - El Salvador 70 TL
Paper Coffee - Brazil Cerrado 50 TL
Paper Coffee - Colombia Inga Aponte 55 TL
-
Devam edecektir. Fiyatlar ilgili firmaların websitelerinden doğrudan alınmış fiyatlar olup herhangi bir indirim/kupon vb. eklenmemiştir. Yazılmış olan çoğu kahve farklı sitelerde veya belirli dönemlerde daha uyguna bulunabilir ancak bunun takibi zor olacağından düz fiyatlar alınmıştır.
Son düzenleme: