• Kasım Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Kasım ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Milestone Coffee seçildi. Bu konudan Kasım ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Grizzly's Rarities

cemtolgaizm

Barista
İsim
Cem Tolga İzmiroğlu
Daha fazla  
İsim
Cem Tolga İzmiroğlu
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Beykoz
Herkesin merakla beklediği an geldi!
Grizzly Coffee Roasters Co. 'dan şimdiye kadarki en özel set!
Geisha Ponderosa ve La Palma Y El Tucan sınırlı sayıda https://www.espressoperfetto.com/Grizzlys-Rarities,PR-1543.html üzerinden satışta! :)

Kahveler, sipariş anında IKAWA’da kavrularak bir gece açıkta bekletilerek gönderilecektir. Açıkta bırakarak amacımız degassing süresini hızlandırmaktır. IKAWA içerisine tek seferde 50gr yeşil çekirdek atılmaktadır. Bu da 44-45gr kavrulmuş kahveye eş değerdir.

Paket içeriği:

45 gr La Palma y El Tucan Lactic Fermentation Castillo

45gr Geisha Ponderosa Anaerobic Fermentation

Demleme Reçeteleri:

La Palma Y El Tucan, Türkiye Barista Şampiyona Nisan Ağca ile birlikte geliştirdiğimiz kavurma profili ile Mandalina, Mürdüm Eriği ve Şeftali tatlarını net bir şekilde aldık. Demleme için 20gr-320 gr, cmd:23 Click (orta ayarda) 91 derece su, 80-120-120 olacak şekilde üç döküş ile demlemenizi tavsiye ederiz.

Geisha Ponderosa, geliştirdiğimiz kavurma profili ile yaban mersini ve kayısı tatlarını baskın olarak aldık. Demlerken de ortalığı bizce yasemin kokuları sardı.
Demleme için, 20gr-320gr, cmd:24click (orta ayarda) 94 derece su, 80-120-120 olacak şekilde üç döküş ile demlemenizi tavsiye ederiz.

Son düzenleme:
Özel çiftliklerden, özel kahveler. İçerken epey keyif aldım. Hatta Ponderosa'yı paylaşacaktım, vakit bulamadım :)

Bu tarz kahveleri yurt içinde bulmak zor oluyor. Umarım ilerleyen süreçte, Grizzly's rarities serisi olarak farklı çeşitler de gelir ve fiyat olarak da her bütçeye uygun alternatifler çıkar. ;)

Ponderosa için biraz daha uzun demleme süresi elde etmek için Cmd 22 klik kullandım, aromaları daha çok çıkardı gibi hissettim. Tabii ki kullanılan diğer parametrelere göre farklılık gösterebilir. @cemtolgaizm

Özel çiftliklerden, özel kahveler. İçerken epey keyif aldım. Hatta Ponderosa'yı paylaşacaktım, vakit bulamadım :)

Bu tarz kahveleri yurt içinde bulmak zor oluyor. Umarım ilerleyen süreçte, Grizzly's rarities serisi olarak farklı çeşitler de gelir ve fiyat olarak da her bütçeye uygun alternatifler çıkar. ;)

Ponderosa için biraz daha uzun demleme süresi elde etmek için Cmd 22 klik kullandım, aromaları daha çok çıkardı gibi hissettim. Tabii ki kullanılan diğer parametrelere göre farklılık gösterebilir. @cemtolgaizm
Afiyet olsun :) Ponderosa'nın profilinde ufak bir değişiklik yaptım, aromalar daha da net ortaya çıksın diye. İleride inşallah bu seriyi devam ettiririz :)

sipariş verdim, heyecanla bekliyorum. teşekkürler @cemtolgaizm bey :)

İnstagram story lerinde gördüğüm kahvenizi merakla bekliyordum, görünce siparişi geçtim. Elimde çok fazla kahve olsa da dayanamadım. Grizzlys kahvelerini de ilk defa deneyeceğim umarım memnun kalırım :)
Ben UPS kargoyu seçtim 10 tl kargo ücreti çıktı. Yurtiçi gerçekten pahalı. Sanki UPS daha iyi bir kargo firması fiyatlandırmasını anlamasam da ucuz olanı seçtim. Yurtiçiyi pahalı bulan arkadaşlar UPS seçebilirler.

İnstagram story lerinde gördüğüm kahvenizi merakla bekliyordum, görünce siparişi geçtim. Elimde çok fazla kahve olsa da dayanamadım. Grizzlys kahvelerini de ilk defa deneyeceğim umarım memnun kalırım :)
Ben UPS kargoyu seçtim 10 tl kargo ücreti çıktı. Yurtiçi gerçekten pahalı. Sanki UPS daha iyi bir kargo firması fiyatlandırmasını anlamasam da ucuz olanı seçtim. Yurtiçiyi pahalı bulan arkadaşlar UPS seçebilirler.
Teşekkürler, şimdiden afiyet olsun umarım beğenirsiniz :) Uzun yıllardır UPS'le çalıştığımız için herhalde öyle bir fiyatlandırma yaptılar, Yurtiçi Kargo ile de sürekli görüşerek fiyatlarda revize istiyoruz.

Aynen,

Bu kadar özel diye tabir edilen kahvede, hasat yılı - tedarik bilgisi ve sca puanları gibi detaylı künyelerinin bilmesi gerekir diye düşünüyorum.

edit : imla
Merhabalar; kahveler, yeşil çekirdek olarak yurt dışındaki iyi ilişkilerimizin olduğu kavurucu arkadaşlarımızdan geldi, kendileri de çiftliklerden tedarik etmişler. Hasat yılı 2019, ancak o süreden beri çok iyi şekilde vakumlu paketlerde korunmuş durumda, hiç bir şekilde eski hasat özellikleri göstermiyorlar. Zaten 2020 olsaydı yeşil çekirdek fiyatı maalesef çok daha fazla olurdu.

Merhabalar; kahveler, yeşil çekirdek olarak yurt dışındaki iyi ilişkilerimizin olduğu kavurucu arkadaşlarımızdan geldi, kendileri de çiftliklerden tedarik etmişler. Hasat yılı 2019, ancak o süreden beri çok iyi şekilde vakumlu paketlerde korunmuş durumda, hiç bir şekilde eski hasat özellikleri göstermiyorlar. Zaten 2020 olsaydı yeşil çekirdek fiyatı maalesef çok daha fazla olurdu.
Rica etsem izlenebilirlik ve şeffaflık adına daha net olarak isim, marka, firma ya da kavurucu adı verebilir misiniz lütfen?

Geri