zbamix
Üye
- İsim
- Umut
Daha fazla
- İsim
- Umut
- Değirmen
- Timemore Chestnut C2
- Ekipmanlar
- Moccamaster
- Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
- Evet
- Kahve Arkadaşlığı İl
- Antalya
- Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
- Alanya
Merhaba,
Bu konu uzun süredir kafamı kurcalıyor.
Sabahları zaman kazanmak için kahvaltıda granül kahve içiyorum.
Artık daha sağlıklı, hızlı ve lezzetli olana geçmek istiyorum.
İşten gelince, akşamları nitelikli kahve çekirdeklerini(aylık alımlarla aldığım) timemore c2 ile öğütüp french presste demliyorum.
O yüzden sadece sabahı kurtarmak için çözüm arayışındayım.
Evde kahve içen bir tek ben varım, sütle işim olmaz, pek istemem de. ara sıra kullandığım V60 da var.
Seçenekler;
1- Filtre kahve makinesi / zaman ayarlı - Tek kişi için koskoca makineyi çalıştırmak ne kadar mantıklı? Bir de temizliği az da olsa zaman kaybı gibi.
2- Kapsül kahve makinesi - bu ne kadar sürdürülebilir olur ? fiyat/performans olarak önerir misiniz?
www.trendyol.com
3- Tam otomatik kahve makineleri - bazıları su filtreli ve zamanla değiştirilmesi gerekiyor, bu da fazladan maliyet demek.
Bazılarınınsa herhangi bir filtresi bulunmadığı için daha çekici gibi ama onların da çekirdek öğütücü kalitesi tartışılır.
www.beko.com.tr
www.beko.com.tr
Siz olsanız ne yapardınız? Ne önerirsiniz?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu konu uzun süredir kafamı kurcalıyor.
Sabahları zaman kazanmak için kahvaltıda granül kahve içiyorum.
Artık daha sağlıklı, hızlı ve lezzetli olana geçmek istiyorum.
İşten gelince, akşamları nitelikli kahve çekirdeklerini(aylık alımlarla aldığım) timemore c2 ile öğütüp french presste demliyorum.
O yüzden sadece sabahı kurtarmak için çözüm arayışındayım.
Evde kahve içen bir tek ben varım, sütle işim olmaz, pek istemem de. ara sıra kullandığım V60 da var.
Seçenekler;
1- Filtre kahve makinesi / zaman ayarlı - Tek kişi için koskoca makineyi çalıştırmak ne kadar mantıklı? Bir de temizliği az da olsa zaman kaybı gibi.
2- Kapsül kahve makinesi - bu ne kadar sürdürülebilir olur ? fiyat/performans olarak önerir misiniz?

Nespresso C45 Essenza Plus Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nespresso C45 Essenza Plus Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
3- Tam otomatik kahve makineleri - bazıları su filtreli ve zamanla değiştirilmesi gerekiyor, bu da fazladan maliyet demek.
Bazılarınınsa herhangi bir filtresi bulunmadığı için daha çekici gibi ama onların da çekirdek öğütücü kalitesi tartışılır.
https://www.hepsiburada.com/tchibo-esperto-pro-tam-otomatik-kahve-makinesi-antrasit-p-HBCV00002BIP7L
CEG5311X Tam Otomatik Espresso Makinesi | Espresso Makinesi | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Beko Türkiye
CEG5311X Tam Otomatik Espresso Makinesi Espresso Makinesi fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Beko'dan eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!

EM 2192 O | Espresso Makinesi | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Beko Türkiye
EM 2192 O Espresso Makinesi fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Beko'dan eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!

Siz olsanız ne yapardınız? Ne önerirsiniz?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.