Teşekkür ederim ilginiz için. Öncelikli Manuel değirmen düşünmüyorum. Bunu seçmemin özel bir nedeni yok 975 TL civarı fiyatı var bana iyi gibi geldi. Bu bantta hepsi aynı gibi duruyor ama bilmiyorum. Sizler bu konuda daha iyisiniz. Fikrinizi almak istiyorum,neden bu değirmen peki
Makina güzel hocam. Beni aşıyor malesef. Stabil çalışan homojen öğütüm yapabilecek. Daha uygun bakıyorum. Keşke alabilsek iyisini.Satıldı - Baratza/Mahlkönig Vario-W
Bir süre kullandığım Mahlkönig Vario-W değirmenimi satıyorum.(Bendeki Mahlkönig marka ama ürün Baratza ile ortak üretim) Toplam 20kg kadar kahve öğütüldü. Sıfıra çok yakındır. Üründe takılı olan filtre için çelik dişlilerdir. Yanında filtre/espresso için olan seramik dişlileri de mevcut. Kolay...www.kahvekulubu.net
Filtre için kullanacaksanız bence daha düşük fiyata giriş seviyesi timemore c2 gibi bir ürün alabilirsiniz, çünkü filtre seviyelerinde yormuyor. Tabi üç kişiye yapmadığınızı varsayıyorum@turkalpmd hocamın dediği öğütücüler çok iyi de fiyat olarak bana pahalı geliyor malesef tabiki isterdim almayı.
@greenhopkins evet kaçırdım gibi oldu. Kendisi ile görüştüm aslında beni foruma yönlendiren kişidir aslında @canyucel teşekkür ederim kendisine. Ben forumda araştırma yapıp öğrenirken satıldı.
Sonuçta 1000 TL civarına kadar bakıyorum hocam. Sıfır fiyatlar aldı başını gitti.
Espresso işi zor görünüyor hocam. Henüz makina yok ilerisi için olabilir. Baya maliyetli iş bu Espresso yahu. En azından aktif kullandığım filtre ve v60 için bakayım diyorum. Fiyat olarak Manuel öğütücüler daha yakın duruyor haklısınız.Filtre için kullanacaksanız bence daha düşük fiyata giriş seviyesi timemore c2 gibi bir ürün alabilirsiniz, çünkü filtre seviyelerinde yormuyor. Tabi üç kişiye yapmadığınızı varsayıyorumespresso için cunill tranquilo 2 var, 1.000 tl civarına ikinci eli var. Satması da cafelerde kullanıldığı için görece daha kolay. Filtre performansını bilmiyorum ama.
Lelitten güzel filtre çekimi alamayacağınız düşünüyorum encore iyidir öyleyse.Temiz bir Encore yada Lelit bulabilirsem çok iyi olacak
HocamLelitten güzel filtre çekimi alamayacağınız düşünüyorum encore iyidir öyleyse.
indirimleri iyi takip edin encorelarda. ben geçen ay 900e satmıştım. 1299 liraydı sanırım black friday fiyatları. çok bilinen ve talep gören bir öğütücü değil ama homojenliği, kullanım kolaylığı fiyatına göre çok iyi.Temiz bir Encore yada Lelit bulabilirsem çok iyi olacak
Bunlarda homojenite farkı olabiliyor hadi o çok farkedilmeyebiliyor, kabul edelim. Ama bol miktarda toz çıkarıyor bu nedenle filtre tıkanması ekstraskiyon süresinin uzaması ve acıma olabilir.Hocam
Rommelsbacher Ekm 500
Severin KM 3873
Cloer
Gibi öğütücüler in fiyatları 800 ila 1250 TL arasında. Bunlardan verim alınmaz mı. 2.el sıkıntısını dışında. Verim alınmıyor mu. Homojen mi değil. Genelde bu modeller yerine Manuel olanlar tercih sebebi nedir
Ben 501 modelini kullanıyorum, kullanım deneyimlerimi şuradan https://www.kahvekulubu.net/sosyal/threads/graef-cm-501eu-elektrikli-kahve-degirmeni.4157/ okuyabilirsiniz, iki değirmenin bıçaklarıda bana aynı gibi geliyor sadece dış tasarımı ve fonksiyonları farklı gibi.Amazon'da Euro kurundaki artışa rağmen kargo gümrük dahil 1100 liraya geliyor. 2-3 Türkçe yorum gelmiş ve gayet iyi. Forumda alan kullanan var mı acaba?