• Şubat Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Şubat ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Calibre Coffee seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

"Göz Açıp Kapayıncaya Kadar" Bir kahve Belgeseli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lastdrip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Link için teşekkürler. Kahve Kulübü yorumunu beğenip veya cevap yazarak üste çıkmasını sağlarsanız harika olur :)

gizli reklam içerir :D

Sanırım spam olarak algıladı direk kulübe davet ettiğim için :). Silip tekrar yorum yazdım bakalım bu sefer ne olacak.

Bulunuyor 20 oldu beğeni benimle beraber

Bende buldum 24 oldu :=)

Devam devam

Okan bayülgen el attıysa bence nefis ve hakkını veren bir iş olacaktır.Yanlış anlamadıysam bu bir fragman,belgeseli merakla bekliyorum şahsen 😄

@Ali Aytaç Selamlar,

Haklısın sonradan fark ettim,akşam kahvesi eşliğinde izlemek için sabırsızlanıyorum:giggle::giggle:

Çok keyifli bir belgesel/hikaye olmuş hiç sıkılmadan tek seferde izledim, kahvekulübü yorumumuzu da beğendim

Bende akşamı bekleyemedim ve bayıldım :giggle:

Kahve kahve makinesinde yapılıra varacak abuk çıkarımların yapıldığı başarılı bir Arçelik reklamı olmuş. Kahve bilgim daha sınırlı olsa bu reklamı izledikten sonra makinesiz kahve yapamayacağımı düşünürdüm.

Kahvehanede Türk kahvesi yapılmıyormuş veya becerilemiyormuş, o yüzden yanında Arçelik kahve makinesini taşıyormuş şahıs. Türk kahvesi için değirmen yokmuş, o yüzden iyi bir Türk kahvesi içmek için Selamlique gibi öğütülmüş kahvelere muhtaçmışız. Bir de filtre kahve makinesinde yapılan kahveye baristalar tadım kaşığı daldırıyorlar falan. Yaptığınız işe siz inanıyor musunuz?

Kahve kahve makinesinde yapılıra varacak abuk çıkarımların yapıldığı başarılı bir Arçelik reklamı olmuş. Kahve bilgim daha sınırlı olsa bu reklamı izledikten sonra makinesiz kahve yapamayacağımı düşünürdüm.

Kahvehanede Türk kahvesi yapılmıyormuş veya becerilemiyormuş, o yüzden yanında Arçelik kahve makinesini taşıyormuş şahıs. Türk kahvesi için değirmen yokmuş, o yüzden iyi bir Türk kahvesi içmek için Selamlique gibi öğütülmüş kahvelere muhtaçmışız. Bir de filtre kahve makinesinde yapılan kahveye baristalar tadım kaşığı daldırıyorlar falan. Yaptığınız işe siz inanıyor musunuz?
Katılmamak elde değil. +1

Geri