Güne bu kahve belgeseliyle uyandım, kahvemi yaparken denk geldi. Okan Bayülgen anlatımıyla gayet hoş olmuş. İzlemek isteyenler olabilir.
Bir Kahve Belgeseli
Bir Kahve Belgeseli
Kahve kulübü yorumunu bulamadım kısmet kahve masasına olduLink için teşekkürler. Kahve Kulübü yorumunu beğenip veya cevap yazarak üste çıkmasını sağlarsanız harika olur
gizli reklam içerir![]()
Kahve kulübü yorumunu bulamadım kısmet kahve masasına oldu![]()
Link için teşekkürler. Kahve Kulübü yorumunu beğenip veya cevap yazarak üste çıkmasını sağlarsanız harika olur
gizli reklam içerir![]()
Yalnız ben de bir defasında buldum. Beğendim. Ancak şu an bulamıyorum, siz sildiniz zannetmiştim.Canınız sağolsun)
yorum yok..Link için teşekkürler. Kahve Kulübü yorumunu beğenip veya cevap yazarak üste çıkmasını sağlarsanız harika olur
gizli reklam içerir![]()
Bulunabiliyor artıkCanınız sağolsun)
Linkteki direk belgesel. Fragmanı ayrı o 1 dk sürüyor.Okan bayülgen el attıysa bence nefis ve hakkını veren bir iş olacaktır.Yanlış anlamadıysam bu bir fragman,belgeseli merakla bekliyorum şahsen![]()
+1 = 38Link için teşekkürler. Kahve Kulübü yorumunu beğenip veya cevap yazarak üste çıkmasını sağlarsanız harika olur![]()
gizli reklam içerir![]()
Katılmamak elde değil. +1Kahve kahve makinesinde yapılıra varacak abuk çıkarımların yapıldığı başarılı bir Arçelik reklamı olmuş. Kahve bilgim daha sınırlı olsa bu reklamı izledikten sonra makinesiz kahve yapamayacağımı düşünürdüm.
Kahvehanede Türk kahvesi yapılmıyormuş veya becerilemiyormuş, o yüzden yanında Arçelik kahve makinesini taşıyormuş şahıs. Türk kahvesi için değirmen yokmuş, o yüzden iyi bir Türk kahvesi içmek için Selamlique gibi öğütülmüş kahvelere muhtaçmışız. Bir de filtre kahve makinesinde yapılan kahveye baristalar tadım kaşığı daldırıyorlar falan. Yaptığınız işe siz inanıyor musunuz?