• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gooseneck kettle için flow restrictor önerisi

Wile E. Coyote

Barista
İsim
Bekir Dinçer
Daha fazla  
İsim
Bekir Dinçer
Espresso Makinesi
Gaggia new classic
Değirmen
Comandante - Lelit Fred
Merhaba sevgili kahve severler, bir süredir trendyoldan aldığım ocak üstü epinox gooseneck kettle kullanıyorum. Su akışını biraz daha kontrol etmek için flow restrictor almayı düşünüyorum, ama internette araştırdığımda bonavita uyumlu olanların satıldığını gördüm. Aliexpress veya başka sitelerden uyumlu ürünü nasıl bulabilirim

Merhaba, şuraya bakabilirsiniz:

Fakat sizdekine uyanı hangisidir onu bilemem.

bende kirpi yi övmeye geldim , uzun süredir akış kısıtlamak için cımbız benzeri bir parça kullanıyordum ancak kirpi gerçekten çok başarılı isteseniz de suyu hızlı dökmenizi engelliyor ve sürekli aynı akışı alıyorsunuz.

bende kirpi yi övmeye geldim , uzun süredir akış kısıtlamak için cımbız benzeri bir parça kullanıyordum ancak kirpi gerçekten çok başarılı isteseniz de suyu hızlı dökmenizi engelliyor ve sürekli aynı akışı alıyorsunuz.
Dün akşam taktım epinox kettlea 10/10 icat

Kirpiyi içeri ya da dışarı takma da bir fark var mı hocam siz nasıl takıyorsunuz?
ben tamamen içine kadar ittirdim , dışarıda sadece ucundaki ince tel kalıyor ki o da dışarı çekmek için kullanılıyor. dışarı da açıkçası denemedim ama uç kısım sıkışmayacağı için akış biraz daha fazla olacaktır bence.

Geri