• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gidiyoor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fast24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

fast24

Barista
GittiGidiyor Türkiye'den gidiyormuş.

www.GittiGidiyor.com

songun_banner_mobil_1655708916.jpg

Birkaç ay önce sermaye arttırımı yapıp gitmesi enteresan

Ebay gibi bir firmanın Amazon ile yarışması gerektiği yerde yanlış kararlar ile siteyi çok kötü hale getirdiler zaten. Artık piyasadan çıkmaları doğru karardı bence.

Ebay gibi bir firmanın Amazon ile yarışması gerektiği yerde yanlış kararlar ile siteyi çok kötü hale getirdiler zaten. Artık piyasadan çıkmaları doğru karardı bence.
ebay gibi bir firmanın ülkeden çekilmesi hakikaten üzücü.
paypal kararı ebayı etkiledi
gümrük vergilerinin deli dehşet olması aliexpresi etkiledi

sırada n11 var gibi

ebay gibi bir firmanın ülkeden çekilmesi hakikaten üzücü.
paypal kararı ebayı etkiledi
gümrük vergilerinin deli dehşet olması aliexpresi etkiledi

sırada n11 var gibi
n11 den ben de bir aksiyon bekliyorum

n11'in belli payı doğuş grubuna bağlı ve bilançoda sürekli zarar açıklıyorlar. denetmen olmadığım için zarar açıklamasına bir yorum yapamam. garanti'yi elden çıkarıp satması, şahenk'in yine başka yerlerdeki çeşitli hisselerini de satması da var. kim bilir, belki doğuş grubu geri kalanını da satabilir.

hepsiburada yeni premium hizmetinini duyurdu, mutlaka cirosunu yükseltecektir. geçen yıl nasdaq'a da girdi ama orada ciddi değer kaybı yaşayınca denetmenler başlarına dikildi normal olarak.

trendyol'un başarısını ise kadın kurucusu olmasına bağlıyorum (kadınların yöneticilik, takım şefliği, müdirelik kabiliyetlerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum).

eğer doğuş grubu, n11'de geri kalan hisselerini satıp başkasına geçerse ciddi bir yapılanma geçirir. yoksa n11'de giderek zora girer.

Geri