• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gıda Hareketi Su Raporu: Halk Sağlığı Açısından Ülkemizdeki Ambalajlı Suların Niteliği?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bazarov0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nestle'yi sıralamanın en altlarında görünce korktum. Ama tek tek maddelere bakınca, hiç biri AB ve Dünya Sağlık Örgütü'nün limitlerinin üstünde değil. Benim yanlış anladığım bir şey mi var yoksa?

Ayrıca konu burda sağlık ama bazı suların karbonat, kalsiyum, magnezyum...vb gibi mineral değerleri de paylaşılmış. Kahve demleme/çözünme açısından altın gibi bilgiler bunlar. İlgilisi vardır mutlaka.

Nestle'yi sıralamanın en altlarında görünce korktum. Ama tek tek maddelere bakınca, hiç biri AB ve Dünya Sağlık Örgütü'nün limitlerinin üstünde değil. Benim yanlış anladığım bir şey mi var yoksa?
Geçmiş maillerden baktım 2020 yılında, gıdahareketi puanlama konusunda geri bildirimde bulunmuştum. Mesajım ulaştımı dikkate alındımı bilmiyorum ancak puanlama konusunda ciddi sıkıntılar o zamandan beri mevcut. Maalesef puanlama tek başına suyu değerlendirmek için yeterli olmuyor.

Ayrıca konu burda sağlık ama bazı suların karbonat, kalsiyum, magnezyum...vb gibi mineral değerleri de paylaşılmış. Kahve demleme/çözünme açısından altın gibi bilgiler bunlar. İlgilisi vardır mutlaka.
Şişelenme zamanından şişelenmeye ciddi farklar olabiliyor. Özellikle kaynak sularında zaten doğa bize ne verirse o şekilde, eğer post-işleme yoksa. Bu değerler sadece sağlık bakanlığının numune testlerini gösteriyor. Mevcut satın aldığınız suda ki karbonata, kalsiyum vs değerleri oldukça farklı olabilir.

İlk 3 aşağıda.:)

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    290.2 KB · Görüntüleme: 199
anladığım kadarıyla sonucu kötü çıkan firmalar yeni analiz sonuçlarını pek paylaşmak istemiyorlar. O yüzden güncel olan ancak 4 firma var.

Geri