• Eylül Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Eylül ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Spada Coffee olarak seçildi. Bu konudan Ağustos ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Satılık Gene Cafe Coffee Roaster

asait

Üye
Firma Temsilcisi
İsim
Ahmet Sait
Firma
Kernel Coffee Co
Daha fazla  
İsim
Ahmet Sait
Firma
Kernel Coffee Co
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
İstanbul
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kadıköy
Ev tipi kahve kavurma makinesi. 15-20 dakikada 250gr kahve kavurabilirsiniz. Kendi kabuk toplayıcısı olduğu için ortalığı kirletmez. Kendi soğutma sistemi mevcuttur. İstediğim fiyat 3500tl. İstanbul içi görerek deneyerek alabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• DBDC5A92-59E5-4F7F-9B9F-50C9E3D24072.jpeg
    DBDC5A92-59E5-4F7F-9B9F-50C9E3D24072.jpeg
    78.4 KB · Görüntüleme: 187
Kavurduğunuz kahvelerden fotoğraf paylaşmanız mümkün müdür? Çok merak edilen bir makine bu aslında (en azından benim tarafımdan).

Tabi ki en kısa zamanda atacağım. İsterseniz özelden de atabilirim ev ortamında amatörce çekilmiş bikaç video olduğu için paylaşmak istemedim ama haftasonu müsait bi anımda atacağım.
Ama genel olarak renk tat olarak bir kriter olmuyor her zaman. Ayrıca ortamın ışığı ve görüntüleme yapacağınız ekran dahi renkte farklılık yaratabiliyor.

Tabi ki en kısa zamanda atacağım. İsterseniz özelden de atabilirim ev ortamında amatörce çekilmiş bikaç video olduğu için paylaşmak istemedim ama haftasonu müsait bi anımda atacağım.
Ama genel olarak renk tat olarak bir kriter olmuyor her zaman. Ayrıca ortamın ışığı ve görüntüleme yapacağınız ekran dahi renkte farklılık yaratabiliyor.

Muhakkak sadece videodan/fotoğraftan anlaşılmaz, sadece merak ettiğim için istedim :)

Geri