• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Yılbaşı İndirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Globally

Barista
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Daha fazla  
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Merhabalar,

Sizler için Yılın son kampanyasını paylaşıyoruz 🥳
Kısa süreli ve belli bir adet kadar indirim kampanyasını planladık.

Kampanya 31 Aralıkta Başlayıp- 4 ocak 2021 tarihinde sona erecektir. Sonrasında indirimler geçerli olmayacaktır.
Ürünler 4 ocak tarihinde kargolanacaktır.

IMS-EB LAB ürünleri zaten indirimli şekilde yayında.

Timemore ürünlerine aşağıdaki link ile ulaşabilirsiniz.

PeakWater

Lelit Espresso

Gaggia Milano'da Sadece New Classic Renkli serilerde indirime girdi

Ayrıca Gaggia veya lelit ile IMS & EB LAB ürünü birlikte alırsanız sepette ufak bir miktar indirim sağlarsınız

Son düzenleme:
İyi geceler , belli bir limitten sonra kargo sıfırlanmaz mı? İlave ettikçe yükseliyor üstelik. Gruba özel indirimde var mı ayrıca 😉İyi seneler.

masallah çok güzel fiyatlar. ben de denemek için süperfine sepet ve shower screen aldım. eb lab ürünlerini bluestar coffeeden de almıştım, sepet başı ortalama 30 euro, 18 euro kargo 1 aydan uzun süredir gümrüğe girmeyen paketim oldu, girerse de %30 vergi daha ekleyecekler 40 euroya gelecek sepetin tanesi :)

Grup indirimi varmış peakwater için ayrıca 👍

Grup indirimi ile sürahi 444
2 filtre 223 TL gibi fiyatlara indi.

Lelit grace, anna, glenda arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

Merhabalar,

Sizler için Yılın son kampanyasını paylaşıyoruz 🥳
Kısa süreli ve belli bir adet kadar indirim kampanyasını planladık.

Kampanya 31 Aralıkta Başlayıp- 4 ocak 2021 tarihinde sona erecektir. Sonrasında indirimler geçerli olmayacaktır.
Ürünler 4 ocak tarihinde kargolanacaktır.

IMS-EB LAB ürünleri zaten indirimli şekilde yayında.

Timemore ürünlerine aşağıdaki link ile ulaşabilirsiniz.

PeakWater

Lelit Espresso

Gaggia Milano'da Sadece New Classic Renkli serilerde indirime girdi

Ayrıca Gaggia veya lelit ile IMS & EB LAB ürünü birlikte alırsanız sepette ufak bir miktar indirim sağlarsınız
Timemore Kettle için Üniversite öğrencilerine özel sınırlı sayıda indirim kodu verebilir misiniz. Üniversite kartları limitli sınırda kalıyoruz.

Ben de Elizabeth için İMS shower screen siparişi verdim

Glenda + IMS Sepet + IMS Shower Screen + Naked Portafiltre + Leveler alırdım ben.
Glendanın 58mm olması gerçekten beni cezbediyor ama hiç yorum göremedim glendayla ilgili o yüzden biraz tedirgin kaldım ama pid ayarı yok

17 bin. Bianca. ah bianca.
geçen aydan bile uygun halde şu an.
şeytan diyo git bankaya :D neyse. şeytana uymim.

Glendanın 58mm olması gerçekten beni cezbediyor ama hiç yorum göremedim glendayla ilgili o yüzden biraz tedirgin kaldım ama pid ayarı yok
Pid olan modeli de var , bende yorum görmedim. seyrek ev kullanımı için uygunmudur bu model acaba?

Bende aynı fikirdeyim ama bu gleda modeli basınç göstergesiz ve pek kullanan yok sanki incelemesi çok az. ,

Geri