• Mart Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mart ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Olwen Coffee seçildi. Bu konudan Mart ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com outlet ürün pişmanlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arda

Barista
İsim
Arda
Daha fazla  
İsim
Arda
Merhabalar. Diğer arkadaşların yaşamaması için bu firma ile olan pişmanlığımı anlatmak istiyorum.Çünkü ben bu firmayı forumlardan duymuş olmasam asla güvenip alışveriş yapmazdım

25.12.24 tarihinde gelbura üzerinden outlet lelit fred aldım.Manuel espressoya yeni başlıyorum ve ürün çalıştıktan sonra estetiği çok önemsemedim.Ürün sayfasında da video incelemelerde kullanılan ürün olduğu ve sorunsuz çalıştığı yazıyordu.Açıkçası ben de forumlardan duyduğum bir site olduğu için güvendim

Sonuç olarak ürün elime ulaştı ancak cihaz ne kadar inceltirsem incelteyim filtre kahveye yakın kalınlıkta öğütüyordu.Alttaki fotoğraf en ince ayarda verdiği öğütümdü
IMG_0589.jpeg

Neyse gelburaya ulaştım ürünü göndermemi istediler,gitti geldi.Teslim aldığımda servis notunda yazan sadece şu idi
IMG_0747.jpeg

Bu sefer ürünü denediğimde ise sadece yaklaşık türk kahvesine yakın bir ayarda öğüttüğünü ve ne kadar kalın ayara gidersem gideyim değişmediğini gördüm.Oldukça kalın olması gereken 6. kademede öğütüm bu şekilde
IMG_0718.jpeg

Bunun üzerine 05.01.25 tarihinde gelburaya tekrar ulaşarak durumu anlattım ve ücret iadesi talep ettim.O tarihten beri tarafıma dönüş yok ve bugün destek talebim çözüldü olarak işaretlenmiş

9 ocak ürünü teslim almamın 14. günü ve yasal cayma süresinin son günü olduğu için bugün ürünü açıklama notu ve fatura ile kendilerine gönderdim

Bana iki kere ayıplı ürün gönderip sonrasında iletişimi kesen bu firmadan iade ya da çözüm konusunda bir umudum kalmadı ve ben başka bir öğütücü siparişi verdim

Son sözüm şu ki gelburada outlet ibaresi olan ürünlerin arızalı ürün manasına geldiğini ve sonrasında firmanın arkasında durmayacağını aklımızdan çıkarmayın

Son düzenleme:
Gelbura hakkında son dönemde alışveriş yapıp memnun kalan varmı cidden, adamlarda ticaret ahlakı adına hiç birşey kalmamış ne yazıkki ellerinde olan hasarlı kusurlu ürünleri insanlara satmaktan hiç çekinmiyorlar geçtiğimiz haftalardada bir bianca v3 vardı sanırım yine hasarlı ürün satılmıştı hiç birisinede geri dönüş yapmıyorlar işin dahada kötüsü zaten küçük bir topluluğuz böyle firmalar bu sektöre müthiş zararlar veriyor

Sadece resmi kanallardan iletişim kurdum
Yani şahsi düşüncem Yiğit Bey olmasa Gelbura pek uzun ömürlü olmazdı, en azından kahve tarafı. Globarista olarak farklı isimle kahve tarafı ayrıldı zaten. Ekipte kim var bilmiyorum ama yıllar önce işlevsiz ve çözüm sunamıyorlardı, bende sorun yaşamıştım, form doldurdum haftalarca bakılmadı, değirmeni yolladım sorun yok dendi, Yiğit Bey ile görüşmem sonucu sorun çözüldü ama bu Yiğit Bey'in başarısı mı yoksa Gelbura Ekibinin başarısızlığı mı hala sorun yaşandığına göre bence net. Ben Gelburayı, Monster Notebook firmasına benzetiyorum, çözüm sadece en tepede, yöneticide, en azından benim tecrübelerime göre.

Yani şahsi düşüncem Yiğit Bey olmasa Gelbura pek uzun ömürlü olmazdı, en azından kahve tarafı. Globarista olarak farklı isimle kahve tarafı ayrıldı zaten. Ekipte kim var bilmiyorum ama yıllar önce işlevsiz ve çözüm sunamıyorlardı, bende sorun yaşamıştım, form doldurdum haftalarca bakılmadı, değirmeni yolladım sorun yok dendi, Yiğit Bey ile görüşmem sonucu sorun çözüldü ama bu Yiğit Bey'in başarısı mı yoksa Gelbura Ekibinin başarısızlığı mı hala sorun yaşandığına göre bence net. Ben Gelburayı, Monster Notebook firmasına benzetiyorum, çözüm sadece en tepede, yöneticide, en azından benim tecrübelerime göre.
Böyle bir durum olduğunu bilmiyordum açıkçası

Bu firma malesef böyle geçmiştede arkadaşıma sıfır diye aldığımız bir ekran kartı kullanılmış tozlu olarak gelmişti iade ederken baya bi zorluk yaşamıştık. Sosyal platformlara aktarınca sorununuzu çözüyorlar aktarmazssanız muhattap bile almıyorlar.

Son durumu yazmak için güncelleme yapayım

Bugün tarafıma ücret iadesi yapıldı

Süreç boyunca çok ciddi iletişim sorunları olduğunu söylemek istiyorum

Son aşamaya kadar hep gelbura üzerinden destek bölümüne başvurdum ama hiçbir noktada ürün hakkında bilgi sahibi biri ile iletişim kuramadım

Buradan yiğit beye ulaşmış olmasam da sorunun çözülme ihtimali olduğunu düşünmüyorum

Örneğin yiğit beyin söylediği metal plakayı tornavidayla sökme olayı taa en başta ulaştığımda söylenseydi belki o şekilde sorunu çözebilirdim ama sadece ürünü göndermem istendi,geri geldiğinde de 1 cümlelik yazı dışında sorun nedir,nasıl çözülür,ne yapıldı konularında bir bilgi yok.Kimse de yeni aldığı ürüne ya ben bunu hallederim diye tornavidayla kafasına göre girişmez diye düşünüyorum

Sözün özü konu yiğit beye taşınınca bir şekilde çözüldü onun şahsına teşekkür ederim ama beni firmadan bir ömür uzak tutmaya yetecek bir tecrübe oldu

Fred öğütücülerde, üretimden kaynaklanan, ayar mekanizması sorunu oluyor. Ben de epey uğraşmıştım ayarlamak için.

Gelbura'dan Timemore Fish 600 ml elektrikli kettle almıştım. 1 yıl kadar kullandıktan sonra alt tablasında sorun çıktı. Su ısısını stabil şekilde göstermiyor ve ısıtmıyordu. Kendilerine ulaştım. İlk olarak kettle'in alt kısmını sıfır olarak olarak gönderdiler ama 900 ml olanı yanlışlıkla göndermişler. Durumu kendilerine ilettim. Elimdeki yanlış parçayı daha iade etmeden, bana sıfır kettle gönderdiler. Benim alışveriş deneyimim hem iletişim, hem sorun çözme açısından çok iyiydi.

Geri