• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gelbura.com Bayram Kampanyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Globally
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Globally

Barista
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Daha fazla  
İsim
Yiğit KOÇYİĞİT
Merhaba Dostlar,

19-25 temmuz tarihleri arasında Seçili ürünlerde sınırlı adetlerle bir kampanya hazırladık. Fiyatlar şuan aktif değil. 19.07.2021 00:01 de geçerli olacaktır tüm butonlar aktif :)

Tüm ürünlerde indirim yapmak isterdik ama çeşitli maliyet, kur veya stok olmaması nedeniyle kısıtlı ürünler planlayabildik.

Saygılar.

Not: Kampanya süresi içinde Forum kodları pasif olacaktır.

Güzel haber, Black Mirror için tetikteyim :)

Merhaba Dostlar,

19-25 temmuz tarihleri arasında Seçili ürünlerde sınırlı adetlerle bir kampanya hazırladık. Fiyatlar şuan aktif değil. 19.07.2021 00:01 de geçerli olacaktır tüm butonlar aktif :)

Tüm ürünlerde indirim yapmak isterdik ama çeşitli maliyet, kur veya stok olmaması nedeniyle kısıtlı ürünler planlayabildik.

Saygılar.

Not: Kampanya süresi içinde Forum kodları pasif olacaktır.
Linkteki fiyatlar indirimli fiyatlar mı, yoksa bu fiyatlar üzerinden mi indirim olacak.
Zira bu fiyatlar üzerinden sepetimde zaten bir aydır bekleyen ürünler var. 🤔
@Globally

Teşekkür ederim,
umarım fiyatlar benim anlamak istediğim, ve sizin yanıtınız gibidir. 🙂

Selamlar,

Maalesef arkadaşlar o fiyatlar şuan hayal gibi. Pazara giriş fiyatlarıydı . Şuan Chestnut X yurtdışı fiyatları 300 € / $ seviyesinde satışta :(
Fakat distribütör olarak bu ülkedeki en ucuz fiyatın sizde olması hayal olmasa gerek. Hele de bayram indirimli fiyatınızın. Bir diğer sitedeki fiyatla sizin indirimli fiyatınız arasında 250 lira fark var. Chesnut x özelinde konuşuyorum.

10 ay düşünüp eninde sonunda aldığım ekipmanlar listesine Black Mirror da eklendi. Yalnız forum kodu pasif değildi, 455'e aldım. 24 lira bayram harçlığı sayarsınız @Globally

Bir de lütfen iyi paketleyiniz. Ne hayalkırıklığı yaşayalım ne iade-değişim vs. uğraşalım...

Edit: Arkadaşlar indirim kodu "kahvekulubunet" idi. Ancak artık pasif durumda, indirim süresince.

Son düzenleme:
Fakat distribütör olarak bu ülkedeki en ucuz fiyatın sizde olması hayal olmasa gerek. Hele de bayram indirimli fiyatınızın. Bir diğer sitedeki fiyatla sizin indirimli fiyatınız arasında 250 lira fark var. Chesnut x özelinde konuşuyorum.
selam,
Kahvefabrikasında eski maliyet ile stok kalmış olabilir alabilirsiniz

Aslında her şeyde böyle oluyor. Ürünler kendi sitelerinde daha pahalı olur, diğer satıcılarda daha ucuz. Örnek apple kendi sitesi vs e-ticaret siteleri...

Geri