• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gayo Luwak Kahvesi Artık Türkiye'de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Coffee Lure

Yeni Üye
İsim
Coffee Lure
Firma
Coffee Lure
Daha fazla  
İsim
Coffee Lure
Firma
Coffee Lure
Değerli Kahvekulübü Üyeleri

Coffee Lure
ekibi olarak ilk ürünümüz olan Gayo Luwak kahvesini sizinle paylaşmanın heyecanı içindeyiz.
Aşağıda hem kahvemiz hem de firmamız ile bilgileri bulabilirsiniz

Kahvemiz İle İlgili Bilgiler
Ürün Adı : Coffee Lure Gayo Luwak Kahvesi
Gramajı:250 gram
Kavurma Tipi:Medium Roast
Kavurma Derecesi: 190-200 derece
Çekirdek Tipi : Arabica
Varyete Tipi:Typica
Yetiştiği Bölge :Aceh-Endonezya
Yetiştiği Yükseklik :1400 mt
Fermantasyon Tipi :Honey
Hasat Yılı:2023
Tadım Notları:Karamel,Çikolata,çiçeksi tatlar,fındık,nane,çay gülü,hafif asidik
Tadım Puanı:84,5/100
Sahip Olduğu Sertifika:HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Point )

Firmamız İle İlgili Bilgiler

Firmamız Ağustos 2023 yılında Endonezya'da kuruldu.Hedefimiz Türkiye de çok fazla bilinmeyen Endonezya kahvelerini Türkiye 'deki kahveseverlerle buluşturmak.Benim ismim Çağrı Özkan firmanın sahibiyim.1,5 yılı aşkın bir süredir Endonezya'da yaşamaktayım.Bu 1,5 yıllık süreçte birbirinden farklı üretim süreçlerine ve kaliteye sahip kahveleri deneyimleme fırsatı buldum.Hem bir üretici hem de bir tüketici olarak kalitenin salt lezzet ile ölçülebilir bir kavram olmadığını insan sağlığı ve gıda güvenliğinin de kaliteyi yansıtan bir kavram olduğunu düşünmekteyim.Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalar sayesinde Gayo Luwak kahvemiz Türkiye'nin ilk ve tek HACCP(Hazard Analysis and Critical Control Point ) sertifikasına sahip Endonezya kahvesi olmuştur.

Fiyat Ve Ön Sipariş Süreci

250 gramlık ürünümüzün fiyatı 1000 TLdir.İstanbul içerisindeki siparişlerde ücretsiz kargo hizmeti sağlamaktayız.Şu an ürünümüz ön sipariş aşamasındadır.23 ekime kadar ön sipariş verilebilmektedir.23 ekimden sonra ön sipariş sırasına göre teslimatlara başlayacağız.Sipariş verirken ad soyad,adres ,telefon numarası(instagram siparişleri için) ve sipariş adedi belirtebilirsiniz.

Aşağıdaki linklerden sipariş verebilirsiniz

İnstagram Linkimiz

Ekli dosyalar

• Gayo Luwak-2.jpg
    Gayo Luwak-2.jpg
    173.7 KB · Görüntüleme: 104
  • Gayo Luwak-3.jpg
    Gayo Luwak-3.jpg
    188.3 KB · Görüntüleme: 104
  • Gayo Luwak-4.jpg
    Gayo Luwak-4.jpg
    87.7 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleme:
hiç bu kadar ucuz kopi luwak duymamıştım açıkçası
* Ön sipariş alması(ellerinde henüz ürün yok anladım - belkide hiç olmayacak -.- )
* Firmayla ilgili herhangi bir bilgi olmaması
* wp’ dan sipariş alması
* Kahve için “tehlikeli değildir” sertifikası alması:) (bundan sonra her kahve aldığım yere sizde haccp belgeniz var mı diye sorarım artık)
Ve Şayet bir firma varsa herhangi bir problemde(!) muhatabın endonezyada olması gibi maddelerden biri bile neden fiyatın düşük olduğunu açıklıyor sanırım:)

Hayvanların kafeslerdeki durumuna girmiyorum bile. Müptelası, merak edeni vardır alır içer beni ilgilendirmez ama parayı gönderdikten 2 ay sonra “sanırım ben bi bok yedim” diye düşünmeye başlar.

Konu kitlensinde rahatlayalım. Bu dostlarımız silkeleyecek insan arıyor gibi.

* Ön sipariş alması(ellerinde henüz ürün yok anladım - belkide hiç olmayacak -.- )
* Firmayla ilgili herhangi bir bilgi olmaması
* wp’ dan sipariş alması
* Kahve için “tehlikeli değildir” sertifikası alması:) (bundan sonra her kahve aldığım yere sizde haccp belgeniz var mı diye sorarım artık)
Ve Şayet bir firma varsa herhangi bir problemde(!) muhatabın endonezyada olması gibi maddelerden biri bile neden fiyatın düşük olduğunu açıklıyor sanırım:)

Hayvanların kafeslerdeki durumuna girmiyorum bile. Müptelası, merak edeni vardır alır içer beni ilgilendirmez ama parayı gönderdikten 2 ay sonra “sanırım ben bi bok yedim” diye düşünmeye başlar.

Konu kitlensinde rahatlayalım. Bu dostlarımız silkeleyecek insan arıyor gibi.
Bu detaylardan biri bile konunun kilitlenmesi için yeterli. Standardı karşılayamayan firmalar/oluşumlar Tahtakale’de stant açsınlar, bu tür mecralarda barınamasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri