Malzemeleri nasıl temin ettiniz? Gümrük değişikliklerinden sonra bazı parçalar 30 doları aştığı için merak ettimbundan önceki makinam lelit grace ve kalite olarak GCP dan bin fersah iyi makine. salona koy süs olarak dursun, gözü rahatsız etmez ama kahve espresso yapmaya gelince, bu modla, dandik gaggia nın içinden bir canavar çıkıyor. ben bu moda bayıldım.
Hocam aşmışınız siz, benim şu anki tek şikayetimide çözmüşünüz, çok geç ısınıyor, iki ileri bir geri gidiyor ısınma işi. bu kazanlardan yaptırıp satsanız müşterisi bol olur. ayrıca alüminyum boiller bu makinanın en büyük eksisi, o beladan kurtulmuş olur insanlar.bende 3.0 ve 3.1 pcb var ....3.0 pcb li makineye büyük ekranı ingilterenden 3 hafta önce sipariş ettim 8 günde Royal Mail > PTT ile geldi. diy-efi ye not düşerseniz yardımcı oluyor TR nın durumu biliyor. ama tüm kit ne olur bilemem. sadece ekran 1 küçük paket ve 30 euro altı ilan ediliyor gümrüğe. bu arada tam sağdaki makine 2003 Gaggia Classic bunun kazanını CNC ile 304 Paslanmaz ile yaptırdım. Yazılımı değiştirdim ve ısıtıcıları seri yerine paralel bağladım. 2dk altında 94 C ye ulaşıyor. Makine küçük canavara dönüşüyor. Mara x ler falan buhar konusunda bile yaklaşamıyor buna. Dream Steam ile aralıksız 6 dk buhar yaptım.Ekli dosyayı görüntüle 35509
Gaggia yeni boiler çıkardı E24 modellerde varmış. Sarı/Pirinç (Brass) olarak. Yakında sanırım yedek parça da satılır. Endüstriyel üretim olduğu için tüm tedarik zinciri ve kar dahil yaklaşık 150-200 USD arası deniliyor. Ben bu rakamlara ancak yaptırabilirim o da paslanmaz Çelik olarak. Aslında ben de aynı malzemeden yaptırmak istemiştim ama fiyat farkı çok fazla. 304 çelik ile 4500-5000 TL maliyeti. Pirinç (Brass) olarak 7500 gibi. Ticareti zor bu işin.Hocam aşmışınız siz, benim şu anki tek şikayetimide çözmüşünüz, çok geç ısınıyor, iki ileri bir geri gidiyor ısınma işi. bu kazanlardan yaptırıp satsanız müşterisi bol olur. ayrıca alüminyum boiller bu makinanın en büyük eksisi, o beladan kurtulmuş olur insanlar.
PCB v4'ün youtube'daki videoları gerçekten inanılmaz. Aralık-ocak gibi yurtdışından parçaları getirip bu modu yapmayı planlıyorum. O zamana kadar discord açılır umarımbende 3.0 ve 3.1 pcb var ....3.0 pcb li makineye büyük ekranı ingilterenden 3 hafta önce sipariş ettim 8 günde Royal Mail > PTT ile geldi. diy-efi ye not düşerseniz yardımcı oluyor TR nın durumu biliyor. ama tüm kit ne olur bilemem. sadece ekran 1 küçük paket ve 30 euro altı ilan ediliyor gümrüğe. bu arada tam sağdaki makine 2003 Gaggia Classic bunun kazanını CNC ile 304 Paslanmaz ile yaptırdım. Yazılımı değiştirdim ve ısıtıcıları seri yerine paralel bağladım. 2dk altında 94 C ye ulaşıyor. Makine küçük canavara dönüşüyor. Mara x ler falan buhar konusunda bile yaklaşamıyor buna. Dream Steam ile aralıksız 6 dk buhar yaptım.Ekli dosyayı görüntüle 35509
sanırım ekrandan bahsediyorsunuz. PCB4 sadece yeni mikroişlemci board. Yeni ekran ve yazlım tüm pcb 2-4 arası uyumlu ve hatta lego olarak sensör, işlemci vs hepsini tek tek toplasanız bile çalışıyor. fonksiyonlarıda aynı sadece mikroişlemci daha hızlı ve 10-faz üstü olan profillemeyi yapabiliyor onun dışında herşey aynı ve espresso yaparken farkını anlayamazsın.PCB v4'ün youtube'daki videoları gerçekten inanılmaz. Aralık-ocak gibi yurtdışından parçaları getirip bu modu yapmayı planlıyorum. O zamana kadar discord açılır umarım![]()