Anladım hocam çok teşekkürler. Evobütçemin üzerinde ama tavsiyenizi dikkate alacağım. Baştan okadarbütçe ayırmak istemedim maaleseftartışmasız gaggia classic. ancak size bir tavsiyem var gaggia classic pro 2019 modelini almayın. çünkü 9 br ovp problemi nedeniyle aldıktan sonra dışarıda modlama yaptırmanız gerekiyor. 2023 evo modelini alırsanız bu problem çözülmüş durumda rahat rahat kullanırsınız.
Siz ne aldınız memnun musunuz hocamBen de düşünmüyordum uygun bir makine aldım ama bu işe merakınız varsa zamanla yükseltme ihtiyacı kaçınılmaz oluyor.
gaggia kötü makine değil ancak dediğim gibi 2019 olanlarda basınçta sıkıntı var. modlama için 2-3 bin verirsiniz en kötü ihtimal o yüzden gaggia alacaksanız 2023 almayı ihmal etmeyinAnladım hocam çok teşekkürler. Evobütçemin üzerinde ama tavsiyenizi dikkate alacağım. Baştan okadarbütçe ayırmak istemedim maalesefdaha bunun öğütücüsü de var
Vestel yarı barista bambinoya veya delonghi Ec680 e benziyor. Bir amerikano cappicino için yeterli ama ben espresso içmek istiyorum 1/2 oran istiyorum demek için yetersiz.Ben çoğunlukla klasik amerikano tüketiyorum yetiyor.Siz ne aldınız memnun musunuz hocam
Beklediğim soru geldi sonunda her başlığın olmazsa olmazıMerhaba
Henüz yazan olmamış, bombayı ben bırakayım.
Öğütücü aldınız mı?![]()
Mevcut olarak pour overlarım için kullandığım el değirmenim var ama gerçekten hem pourover hem espresso için el değirmeni kullanmayı düşünmüyorum artıkcevap veriyorum 1zpresso k serisi yada x pro s hem espresso hemde filtre için. eğer espresso ağırlıklıyda j-max.
daha çok filtre kullanacağım ise comandate al işi bitir.
eleltriklilerde hem espresso hem de filtre diye birşey olmuyor yani oluyordaaa tat vermiyor. espresso için lelit fred uygun fiyatlı bir çözüm olur, filtre için seçenek bol ama uygun fiyat olarak eureka filtro yada baratza encore.
Tabii şimdi bu yazdıklarım üzerinde neler gelecek nelerrrr...gönder gelsinnnnn![]()
Forumdan bir arkadaş mail ile gaggiaya ulaştığında 2023 evo modellerinde sadece amerika kıtasında satılan ürünlerde 9 barlık yay olduğu cevabını almıştı, türkiye ve avrupa kıtasına gönderilen ürünlerde bu güncelleme malesef yok.tartışmasız gaggia classic. ancak size bir tavsiyem var gaggia classic pro 2019 modelini almayın. çünkü 9 br ovp problemi nedeniyle aldıktan sonra dışarıda modlama yaptırmanız gerekiyor. 2023 evo modelini alırsanız bu problem çözülmüş durumda rahat rahat kullanırsınız.
En son ben görüştüğümde güncelleme olduğu söylendi ama yarın tekrar sorarımForumdan bir arkadaş mail ile gaggiaya ulaştığında 2023 evo modellerinde sadece amerika kıtasında satılan ürünlerde 9 barlık yay olduğu cevabını almıştı, türkiye ve avrupa kıtasına gönderilen ürünlerde bu güncelleme malesef yok.
Fiyat farkı çok uçuk olabiliyor uygun fiyatlı 2019 bulabilirse 2023 yerine hala alınabileceğini düşünüyorum bende.
Aynen doğru hatırlamışım hocam sizin paylaşımınızı görmüştüm. 9 bar opv ile gelmediği sürece aradaki fiyat farkına değecek bir yenilik gözle görülür bir şekilde bana hitap etmedi, fiyatları karşılaştırıp son sözü tüketici vermeli.Reddit kullanıcısının gaggia dan aldığı cevabı paylaşmıştım.
📉💥Trendyol Amazon Hepsiburada Kahve ve Ekipman İndirimleri
Yok hocam yine beceremedim, neyse Tükendiyse vermiyor adetli oluyor bu kuponlarwww.kahvekulubu.net