• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gaggia New Classic naked portafiltre

Kahveşeker

Barista
İsim
Kahveşeker
Daha fazla  
İsim
Kahveşeker
Espresso Makinesi
Gaggia New Classic, Wacaco Picopresso
Değirmen
Comandante c40, Molent g50, idose t64
Ekipmanlar
Hario V60, Timemore crystal eye, Timemore b75, Moka pot, timemore fish kettle
Espresso dünyasına wacaco picoperesso ile giriş yapmış daha sonra da Gaggia New Classic makine ile bir adım ileriye gitmiş kahve sever olarak naked portafiltre arayışındayım. Makine ile uyumlu aparatı yurtiçinden alabileceğim bir mecra var mıdır?

Hocam ben de bu makineden alacağım da yakın zamanda, neden ekstradan bu portafiltreyi tercih ettiniz? Kutuda da çıkıyor portafiltre

Hocam ben de bu makineden alacağım da yakın zamanda, neden ekstradan bu portafiltreyi tercih ettiniz? Kutuda da çıkıyor portafiltre
İçinden çıkan portafiltre gayet kullanışlı ve iş görüyor. Ancak içindeki sepeti olur da alırsanız değiştirmenizi öneririm. Naked olanı ise akışın düzenli ve sağlıklı olup olmadığını gözlemleme adına almak istedim. Ayrıca shotu alırken ortaya çıkan görüntü ve krema daha hoş bence.

sıfırı 7000 tl şu an, satıcı milano türkiye. Sizce alayım mı. Çok kararsızım. Uzun bir süredir çalışıp para biriktirdim 5bin lira kadar, bütçemin üzerinde ama taksitle alacağım. Daha önce moka pot falan kullandım ama bu tarz bir espresso makinesi kullanmadım.

sıfırı 7000 tl şu an, satıcı milano türkiye. Sizce alayım mı. Çok kararsızım. Uzun bir süredir çalışıp para biriktirdim 5bin lira kadar, bütçemin üzerinde ama taksitle alacağım. Daha önce moka pot falan kullandım ama bu tarz bir espresso makinesi kullanmadım.
Değirmeniniz var mı ? Var ise hangi model? Makinanın yanında 58 mm tamper, ıms sepet, pitcher için de bütçe ayırmanız gerekir.

Son düzenleme:
değirmenim yok, almam gerektiğinin farkındayım fakat en azından 6 ay falan öğütülmüş kahve alırım diye düşünüyorum. Evimin yakınlarında yerel kahveciler var, haftalık alırım diye düşündüm. tamper ve resimdeki basınçsız sepetten de acilen almam gerek değilse önümüzdeki ay bütçe ayırabilirim.

değirmenim yok, almam gerektiğinin farkındayım fakat en azından 6 ay falan öğütülmüş kahve alırım diye düşünüyorum. Evimin yakınlarında yerel kahveciler var, haftalık alırım diye düşündüm. tamper ve resimdeki basınçsız sepetten de acilen almam gerek değilse önümüzdeki ay bütçe ayırabilirim.
Değirmen gerek filtrede gerekse de espressoda en önemli unsur bence. Değirmen harici en önemlisi tamper. Değirmensiz doğrudan öğütülmüş kahveyle güzel çıktılar almak ne yazık ki kolay değil.

Öğütülmüş kahve alırsanız çok büyük ihtimalle çöp olacaktır. İlk makinemi aldıgımda öğütücü gelene kadar 3 farklı yerden öğütülmüş almıştım ama içilebilir bir shot alamadım hiçbirinden. Deneme yanılma ile dogru incelik ayarını kendiniz keşfetmenin gerekiyor. Bütçe oluştururken öğütücüyü de işin içine katın derim.

Değirmensiz bu iş olmaz. Yani soyle olmaz keyif alamazsiniz ve sogursunuz. Bence aciliyeti yoksa paranizi dolar euro yapin kenara atin yada guzel bir degirmen alarak ise baslayin. Espresso makinesi alana kadar filtrelerde kullanirsiniz guzel olabilir.

Merhabalar, herkese. Gaggia Classic Pro aldım. Henüz kargoda. Yanına da lelit fred almayı düşünüyorum. Gaggia Classic pro'dan daha iyi verim alabilmek için bazı ekipmanlar alınması gerekiyormuş. İçindeki plastik tamper yerine yeni bir 58mm tamper, yeni bir portafiltre vs gibi. Tam olarak neler almam gerekli sizce? Tüm fikirlere ve geliştirmelere açığım. Hatta direkt link verirseniz bile çok harika olur.

Merhabalar, herkese. Gaggia Classic Pro aldım. Henüz kargoda. Yanına da lelit fred almayı düşünüyorum. Gaggia Classic pro'dan daha iyi verim alabilmek için bazı ekipmanlar alınması gerekiyormuş. İçindeki plastik tamper yerine yeni bir 58mm tamper, yeni bir portafiltre vs gibi. Tam olarak neler almam gerekli sizce? Tüm fikirlere ve geliştirmelere açığım. Hatta direkt link verirseniz bile çok harika olur.
Öncelikle hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın
Değirmen harici önce tamper. İçindeki plastik tamper bir işe yaramıyor.
Portafiltre değil içindeki hazneyi (basket sepet de deniyor) değiştirirsiniz. Ancak ilk etapta makineyle gelen işinizi görür. Yani şu aparatı kastediyorum.

Geri