• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gaggia new Classic bottomless portafiltre

Wile E. Coyote

Barista
İsim
Bekir Dinçer
Daha fazla  
İsim
Bekir Dinçer
Espresso Makinesi
Gaggia new classic
Değirmen
Comandante - Lelit Fred
Gaggia new Classic makinem için bottomless portafiltre ararken gözüme Nuova ile arasındaki benzerlik dikkatimi çekti, acaba gaggia ya uyar mı? Fikirlerinizi bekliyorum. 20210310_113523.jpgresimdeki nouva portafiltresi

Aliexpress de benzer bir pf bulmuştum. Satıcıya sorduğumda Gaggia ile uyumlu olduğunu söyledi ancak yorumlarda bir kullanıcı yontarak uydurabildiğini yazdı. Eğer denk gelirseniz buraya yazarsanız sevinirim, bende arayıştayım. Ben bulursam ben yazarım

Aliexpress de benzer bir pf bulmuştum. Satıcıya sorduğumda Gaggia ile uyumlu olduğunu söyledi ancak yorumlarda bir kullanıcı yontarak uydurabildiğini yazdı. Eğer denk gelirseniz buraya yazarsanız sevinirim, bende arayıştayım. Ben bulursam ben yazarım
@Gökhan13 ile beraber şuan 2 kişiyiz bluestar coffee den beraber almayı planlıyoruz bize katılabilirsiniz

Sepete ekleyip bilgileri girince bluestar %5 veriyor :) yalnız fiyatları biraz yüksek vergiyle vs çok daha yükselecektir.

Hocam ben de lelit portafiltre ile katılsam da deliverye ortak olsam olur mu, gerci fazla pf olunca gümrükte sıkıntı olabilir tek paket

Hocam ben de lelit portafiltre ile katılsam da deliverye ortak olsam olur mu, gerci fazla pf olunca gümrükte sıkıntı olabilir tek paket
Hocam tabiki katılabilirsiniz ama benim de aklıma takılan soru bu, aliexpressten bile toplu alınca takılıyor, bunu teyit ettirebilir miyiz acaba

Bence kesin takılır, hem ağır hem de sayıca fazla gibi müfettiş filan uğraşırız sonra :)

Geri