• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gaggia New Clasic Pro Ekipman Tedari Hk.

Fermande

Yeni Üye
İsim
Mustafa
Daha fazla  
İsim
Mustafa
Merhaba kahve sever güzel abilerim ve arkadaşlarım. Bir komutanıma makina araştırırken fiyat performans olarak gördüğüm New clasic proyu keşfettim. İlk baş almaya niyetim yoktu ama 58 lik grup başlığı ve güçlü buhar çubuğu beni fiyatıylada çok cezbetti yeni yıl zammı gelmedende dayanamayıp aldım. Çünkü ; elektrolüx artık bana, at arabası kullanan bir bmw şöförü gibi hissettiriyodu :)
Gelelim asıl konuya son bir haftada bayaa araştırdım makina eklentilerle yükseltilmeye çok müsait ben öncelikle 9 bar yay , siyah saplı nucked pf , düzleştirici ve ayarlı tamper edinmek istiyorum nouzanın pf si çok güzel ama ahşap sap makinada sırıtacağını bildiğim için siyah renkli ekipmanlar edinmek istiyorum. Amazondan bildiğiniz yerlerin linki varsa yardımcı olabilirmisiniz. Olabildiğince amazondan almak istiyorum malesef yerli satıcılar hiç insaflı değiller. Teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
Ben yılbaşında naked portafiltre aldım. Bugün geldi ama benim makineme uymadı. Ben gülağacı modelini almıştım. İade edemiyorum, iade ücreti bana düştüğü için. Görünce başlığı haber vermek istedim.

Ekli dosyalar

• IMG-20230112-WA0004.jpg
    IMG-20230112-WA0004.jpg
    55.6 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20230112-WA0005.jpg
    IMG-20230112-WA0005.jpg
    50 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG-20230112-WA0003.jpg
    IMG-20230112-WA0003.jpg
    47.7 KB · Görüntüleme: 28
Ben yılbaşında naked portafiltre aldım. Bugün geldi ama benim makineme uymadı. Ben gülağacı modelini almıştım. İade edemiyorum, iade ücreti bana düştüğü için. Görünce başlığı haber vermek istedim.
fiyat nedir

Siyah düşünüyordum ama bilmiyorum. Sepeti kaç gramlık
Ben geçen hafya aldım neouza PF den gayet güzel IMS NT 20g sepet ile kullanıyorum ama, yedekte 2 sepet bir PF oldu benim için ama şunu da belirteyim, sepet geometrisi demlemede etken bir husus, deneysel olarak kullanım zevkli olabilir (diğer unsurlar olabildiğince sabit olup sepet geometrisi ile iyice bir shot ı rafine etmek örneğin.)
Birde ben bir kasa modifikasyonu düşünüyorum PID+OPV modu yaptıktan sonra sizde ahşap detaylar ekleyebilirsiniz eğer estetik olarak bir uyum istiyorsanız.

Merhaba kahve sever güzel abilerim ve arkadaşlarım. Bir komutanıma makina araştırırken fiyat performans olarak gördüğüm New clasic proyu keşfettim. İlk baş almaya niyetim yoktu ama 58 lik grup başlığı ve güçlü buhar çubuğu beni fiyatıylada çok cezbetti yeni yıl zammı gelmedende dayanamayıp aldım. Çünkü ; elektrolüx artık bana, at arabası kullanan bir bmw şöförü gibi hissettiriyodu :)
Gelelim asıl konuya son bir haftada bayaa araştırdım makina eklentilerle yükseltilmeye çok müsait ben öncelikle 9 bar yay , siyah saplı nucked pf , düzleştirici ve ayarlı tamper edinmek istiyorum nouzanın pf si çok güzel ama ahşap sap makinada sırıtacağını bildiğim için siyah renkli ekipmanlar edinmek istiyorum. Amazondan bildiğiniz yerlerin linki varsa yardımcı olabilirmisiniz. Olabildiğince amazondan almak istiyorum malesef yerli satıcılar hiç insaflı değiller. Teşekkür ederim şimdiden
Hocam estetik kaygınızı anlıyorum, bende de vardı. Ama bulamadığım için bu amazondaki pfyi aldım ben de.
Diyeceğim şu ki portafiltrenin cihaz üstünde geçirdiği zaman cihazın dışında geçirdiği zamandan çooook daha az olduğu için o rahatsız etmiyor diğer detaylar kadar. :D Kötü de durmuyor ayrıca ahşap deseni

Hocam estetik kaygınızı anlıyorum, bende de vardı. Ama bulamadığım için bu amazondaki pfyi aldım ben de.
Diyeceğim şu ki portafiltrenin cihaz üstünde geçirdiği zaman cihazın dışında geçirdiği zamandan çooook daha az olduğu için o rahatsız etmiyor diğer detaylar kadar. :D Kötü de durmuyor ayrıca ahşap deseni
galiba haklısın ahşap nucked i özel göstermesini sağlasa çokta problem olmaz sanki ben yükseltmeleri kademe kademe yapmayı planlıyorum açıkçası. Birde merak ettiğim şu ıms duş başlığı ve ıms sepet çokmu etkiliyor ve tabi birde ayarlı tampermi almalıyım yoksa çift yönlü düzleştirici ve tamper mi almalıyım sence

galiba haklısın ahşap nucked i özel göstermesini sağlasa çokta problem olmaz sanki ben yükseltmeleri kademe kademe yapmayı planlıyorum açıkçası. Birde merak ettiğim şu ıms duş başlığı ve ıms sepet çokmu etkiliyor ve tabi birde ayarlı tampermi almalıyım yoksa çift yönlü düzleştirici ve tamper mi almalıyım sence
Bende duş başlığı yok, ilerde değiştirmeyi düşünüyorum. IMS sepet işe yarıyor bence. Bende WDT ve normal düz tamper var, iş görüyor. Bunlar sizin ne istediğinize çok bağlı şeyler.

9 bar yayı @Mühendis abi'de olmalı.

Ims sepet ve duş başlığı çokmu etkiliyor hocam peki
Duş başlığı çok fazla etkilemiyor açıkçası sepet kadar, sepet ise çok fazla etkiliyor, pour over bandında kalita, v60 ve clever farkı gibi düşün (demlemenin gerçekleştiği alan ve geometri olarak yöntem değil.) Ama IMS sepet eğer makinenin grup/solenoid valfinde ve veya dispersion plateinde bir sorun yoksa homojeniteyi artırıyor ve daha az kir tutuyor.

Ims sepet ve duş başlığı çokmu etkiliyor hocam peki
Hocam sepet ve puck screen cok etkiliyor benim gozlemlerim bu yonde Puck screen de tavsiye ederim , hem shower screenin temiz kalmasini hem suyun daha homojen dagilmasini sagliyor Ekstra olarak sepete koydugunuz kahve gramajindan da yarim veya 1 gram az koymaniza olanak sagliyor

Hmm terimler biraz yabancı geldi ama lezzeti etkiliyormu öyle sorayım sokak diliyle anlatsan dha fazla bilgilenicem gibi 😄

Puck screeni ozellikle tavsiye ederim , ekstra alinan parcalar arasinda fiyat olarakda en uygunu zaten Neouzanin puck'ini kullaniyorum ben

Hocam sepet ve puck screen cok etkiliyor benim gozlemlerim bu yonde Puck screen de tavsiye ederim , hem shower screenin temiz kalmasini hem suyun daha homojen dagilmasini sagliyor Ekstra olarak sepete koydugunuz kahve gramajindan da yarim veya 1 gram az koymaniza olanak sagliyor
Ev baristası için çok önemli görmüyorum puck screeni sonuçta küçük bir etken ve pahalı bütçeyi zorlamamak lazım😄

Evet hepsi aldiginiz ciktinin kalitesini arttiran itemler :) Youtube uzerinden direkt puck screen , ims sepet tarzi aratarak video bakarsaniz daha saglikli olur
O malzemeleri biliyorum aslında @DanCof A cevap vermiştim hocam. Sepeti kafaya koydumda nerden alcağımı bilmiyorum sorunsuz amazon Türkiye gibi malzeme gönderen yurtdışı sitelerini biliyomusunuz geçenler sitede denk geldim ama kaybettim bitanesini

Geri