• Haziran Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Haziran ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Niji Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Gaggia Cadorna Prestige ve Delonghi Magnifica Evo

Scatterbrain

Yeni Üye
İsim
Anıl
Daha fazla  
İsim
Anıl
Herkese Selam,

Tam otomatik kahve makinesi arıyorum, bütçem 15 bin tl civarı,
Gaggia Cadorna Prestige ve Delonghi Magnifica Evo, bu iki makine arasında kaldım. Sizce hangisi daha başarılı ve servis olarak hangisi daha iyi, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden zaman ayıran herkese teşekkür ederim.

Gaggia'da ön demleme, süt ünitesini kendi temizleme var ekstradan. Bir de kullandığı demleme ünitesi philipslerde kullanılanlardan yani bozulursa bulunması çok kolay.

15'e bulabilirseniz iyi tabi.

Up up up! Bende kardeşime otomatik makine Alıcam. 7-10 k bütçem var. Tavsiyesi olan var mı?

Herkese Selam,

Tam otomatik kahve makinesi arıyorum, bütçem 15 bin tl civarı,
Gaggia Cadorna Prestige ve Delonghi Magnifica Evo, bu iki makine arasında kaldım. Sizce hangisi daha başarılı ve servis olarak hangisi daha iyi, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Şimdiden zaman ayıran herkese teşekkür ederim.

Ay sonu Cadorna Prestige alacağım, kartın dönmesini bekliyorum. Açıkçası Gaggia @Globally getiriyor diye öne çıkmıştı benim için ama 2021 sonunda bırakmışlar distribütörlüğü. Bir arkadaşıma aldırmıştım çok memnun. Evde benim haricimde herkes sütlü içeçek istediği ve ben de artık süt köpürtmekten sıkıldığım için tam otomatik bir makine almaya karar verdim :)

Bu otomatik makinaların hemen hemen hepsinde sütlü içeceklerde sıcaklık problemi var. Sırf bu yüzden soğudum. Ben de eşim de sıcak olmasını istiyoruz. sütü dışarı koy, bardağı ısıt gibi yöntemlerle biraz yükseliyormuş ama yeterli değil. bir de evde kullanıyorsan süt dediğin dolapta olur. :rolleyes:

Son düzenleme:
Bu otomatik makinaların hemen hemen hepsinde sütlü içeceklerde sıcaklık problemi var. Sırf bu yüzden soğudum. Ben de eşim de sıcak olmasını istiyoruz. sütü dışarı koy, bardağı ısıt gibi yöntemlerle biraz yükseliyormuş ama yeterli değil. bir de ev de kullanıyorsan süt dediğin dolapta olur. :rolleyes:

1 haftadır Cadorna Prestige kullanıyorum, medium ve high sıcaklıkta latte yaptığınızda makineden alınca içemezsiniz o derece sıcak. Sütü buzdolabından çıkarıp koyuyorum kendi sürahisinde duruyor zaten buzdolabında.

1 haftadır Cadorna Prestige kullanıyorum, medium ve high sıcaklıkta latte yaptığınızda makineden alınca içemezsiniz o derece sıcak. Sütü buzdolabından çıkarıp koyuyorum kendi sürahisinde duruyor zaten buzdolabında.

ilk defa (giriş-orta seviye) otomatik bir makina için "içilemeyecek kadar sıcak" ifadesi duyuyorum hocam. En sıcak sütü verdiği söylenen siemens eq9 Plus için bile sütlü içeceklerin yeterince sıcak olmadığını belirten videolar mevcut. Ölçüm yapma imkanınız varsa 1 kupa latte için bardaktaki sıcaklığı paylaşabilir misiniz acaba?

Geri