• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

gaggia bottomless portafiltre

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ridermia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu ürünü almak istiyorum ama özelliklerinde falan yazmıyor kaç gr aldığı, 22 gr alabilen kaşık arıyorum yanlış bir şey almak istemiyorum makinam gaggia new classic. bu ürünü tavsiye eder misiniz?
Başka bir ilan veya ikinci el de olur.
https://tr.aliexpress.com/item/1005...exp_id=ea4050d8-40ba-4160-a4a1-0f8d10598a3c-0
hocam selamlar,

Ürünü almadım ya da kullanmadım ama 58 mm olan 18-22 grlık herhangi bir sepet altı olmayan portafiltreye uyacaktır ve istediğiniz miktar kahveyi demlemenize imkan verecektir. Kaşık belirli bir gramaj almaz, sepet alır.

Fakat portafiltrenin new classic'e uyup uymadığını ancak yorumlardan anlayabilirsiniz.

Geri