• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fuglen Coffee Roasters

İsim
Erdem
Şans eseri şurada denk geldiğim mug'ın sahipleri..

Hem norveç hem Japonya şubeleri varmış

SCA puanı yazmıyor, kahvelere destan gibi de açıklama yazmışlar. Bazı açıklamaların sonunda "Nordic Approach'tan aldık" gibi kısa tedarikçi bilgisi var.
Çekirdek kalitesini ve fiyat yorumunu yapamıyorum.

Çok güven vermedi, muhtemelen hiç satın almam. Foruma taşıdım işte maksat bilgi birikimi olsun. Mug güzelmiş ama😁

SCA puanı yazmıyor, kahvelere destan gibi de açıklama yazmışlar. Bazı açıklamaların sonunda "Nordic Approach'tan aldık" gibi kısa tedarikçi bilgisi var.

Çok güven vermedi, muhtemelen hiç satın almam. Foruma taşıdım işte maksat bilgi birikimi olsun. Mug güzelmiş ama😁
Mug çok güzelmiş hakikaten 😀

Tim Wendelboe'nun kavurmacılarından ve üretimle ilgili yöneticisi olan arkadaşım Ben Symes Fuglen'in Japonya şubesinde yanlış hatırlamıyorsam eğer kavurucu olarak çalışmıştı. Daha sonra Norveç şubelerine Tim Wendelboe'nun emektar Probat UG15'ini ikinci el olarak aldılar. Gerçi UG15'in ikinci eli kaçıncı eldir muhtemelen de. 🙂 Kahvelerini hiç içmedim ancak Norveç sektöründe de ismini az çok duyurmuş bir marka.

Mug gördüğüm kadarıyla origami aroma mug, trunk coffee ve birkaç sitede mevcut.

Geri