orkunustel
Barista
- İsim
- Orkun Üstel
Evde yeni kahve demlemeye başlayanlara yardımcı olması adına kısa bir French Press videosu hazırladık. French Press'in daldırma/imersiyon yöntemlerden biri olması kolay kullanılabilirlik ve reçetede sürdürülebilirlik açısından özellikle yeni başlayanlar için inanılmaz pratik bir ekipman. Başka bir açıdan düşündüğümüzde de aslında Cupping'in metal filtreden geçirilmiş hali diyebiliriz. 
French Press üzerine hem uluslararası hem ulusal anlamda Youtube'da ve internette çok güzel içerikler var, ben de video sonunda izlediğim kanalların alakalı konulu videolarını örnekledim. Aynı zamanda burada da hem süzülme/perkolasyon-daldırma/imersiyon yöntemlerle alakalı çok güzel konular ve paylaşımlar var.
Bunun dışında forumda da paylaşılmıştı James Hoffman'ın son daldırma-süzülme yöntemlerle alakalı çektiği video da keyifli ve düşündürücü bir video, buradan yine paylaşıyorum.
Herkese keyifli seyirler diliyorum!

French Press üzerine hem uluslararası hem ulusal anlamda Youtube'da ve internette çok güzel içerikler var, ben de video sonunda izlediğim kanalların alakalı konulu videolarını örnekledim. Aynı zamanda burada da hem süzülme/perkolasyon-daldırma/imersiyon yöntemlerle alakalı çok güzel konular ve paylaşımlar var.
Bunun dışında forumda da paylaşılmıştı James Hoffman'ın son daldırma-süzülme yöntemlerle alakalı çektiği video da keyifli ve düşündürücü bir video, buradan yine paylaşıyorum.
Herkese keyifli seyirler diliyorum!