• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

French Press İçin En İyi Değirmen

okantarlig

Yeni Üye
İsim
Okan
Daha fazla  
İsim
Okan
Merhabalar,

Evde Krups KM8328 makine kullanıyorum ve memnunum fakat işyerinde yalnızca French Press ile demleme imkanım var. Bu yüzden French Press için fiyat / performans olarak en iyi değirmen hangisidir acaba?

boyutu küçük bir şey arıyorsunuz galiba molent pocket a bakabilirsiniz aşağı yukarı bir bütçe belirtirseniz daha belirli bir tavsiye yapabiliriz

sadece french press içinse seramik bıçaklı olmayan herhangi bir değirmen üzmez bence

timemore ile çok güzel french press ler içtim, cevap timemore diyorum :)

Bir Timemore C2 konusunda Timemore'un tek eksiğinin French Press için uygun öğütüm yapamaması yazılmıştı, o yüzden Timemore'dan emin olamamıştım. Şahsi tecrübeleriniz ile öneriyorsanız araştırılacaklar arasına ekliyorum.

boyutu küçük bir şey arıyorsunuz galiba molent pocket a bakabilirsiniz aşağı yukarı bir bütçe belirtirseniz daha belirli bir tavsiye yapabiliriz

Açıkçası bütçe olarak 600 - 700 TL üzerine çıkmayı düşünmüyorum. Molent Pocket'ı gördüm fakat markanın diğer öğütücülerine kıyasla yarı yarıya fiyat farkı olduğu için performansından emin olamadım. Fakat almayı düşündüğüm ilk sırada bulunuyor diyebilirim.

sadece french press içinse seramik bıçaklı olmayan herhangi bir değirmen üzmez bence

Paslanmaz çelik düşünüyorum. Sanırım uygundur?

Bir Timemore C2 konusunda Timemore'un tek eksiğinin French Press için uygun öğütüm yapamaması yazılmıştı, o yüzden Timemore'dan emin olamamıştım. Şahsi tecrübeleriniz ile öneriyorsanız araştırılacaklar arasına ekliyorum.
genel bir kanı french press için çok kalın öğütüm olması gerektiği, ama benim deneyimimde orta kalınlıkta öğütüm en iyi sonuç veriyor. benim ideal ayarım timemore'da 25 klik. bu aralıkta da timemore gayet yeterli bir öğütücü.

Açıkçası bütçe olarak 600 - 700 TL üzerine çıkmayı düşünmüyorum. Molent Pocket'ı gördüm fakat markanın diğer öğütücülerine kıyasla yarı yarıya fiyat farkı olduğu için performansından emin olamadım. Fakat almayı düşündüğüm ilk sırada bulunuyor diyebilirim.

Paslanmaz çelik düşünüyorum. Sanırım uygundur?
ben c2 kullanıyorum. ağırlıklı olarak v60 öğütümleri için kullanıyorum ama french press öğütümlerinde de çok iyi sonuç veriyor, şüpheniz olmasın.

genel bir kanı french press için çok kalın öğütüm olması gerektiği, ama benim deneyimimde orta kalınlıkta öğütüm en iyi sonuç veriyor. benim ideal ayarım timemore'da 25 klik. bu aralıkta da timemore gayet yeterli bir öğütücü.
kesinlikle katılıyorum. kalın öğütümde kahve su gibi oluyor, hiçbir tat alamıyorum. orta öğütümde (v60'ın bir tık üstü sadece) bana çok güzel anlar yaşatıyor french press.

Geri