• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

French pres ve filtre kahve mak. Kahve önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Decaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Decaf

Yeni Üye
İsim
Emre kaymaz
Daha fazla  
İsim
Emre kaymaz
Selamlar. Foruma yeni üye oldum. Bütçeme uyduğu için molent g50 siparişi verdim. Elimdeki ekipmanlar french pres ve basit bir kahve makinesi. Bu değirmende öğütüp bahsettiğim ekipmanlarda demleme yapmak için kahve önerilerinizi ve klik ayarlarınızı benimle paylaşır mısınız. Tecrübelilerinizden yararlanmak isterim.

Şimdiden çok teşekkürler.

İşim sebebi ile Çiğli OSB'de yerlerini görüp denemiştim. Hatta yeni açıldılar sanıp sordum uzun zamandır oradalarmış meğer benim haberim yokmuş :)
Sanıyorum 2 kere orada kahve içtim. Filtre mi V60 mı tam hatırlayamıyorum çok zaman oldu. İkisini de beğendiğimi söyleyebilirim. İçtiğim en iyi kahve değildi ancak "hmm kahvesi güzelmiş buraya uğranır" diyerek ayrıldığımı hatırlıyorum.

İşim sebebi ile Çiğli OSB'de yerlerini görüp denemiştim. Hatta yeni açıldılar sanıp sordum uzun zamandır oradalarmış meğer benim haberim yokmuş :)
Sanıyorum 2 kere orada kahve içtim. Filtre mi V60 mı tam hatırlayamıyorum çok zaman oldu. İkisini de beğendiğimi söyleyebilirim. İçtiğim en iyi kahve değildi ancak "hmm kahvesi güzelmiş buraya uğranır" diyerek ayrıldığımı hatırlıyorum.
Hocam yeri biz mi tahmin ediyoruz

Selamlar. Foruma yeni üye oldum. Bütçeme uyduğu için molent g50 siparişi verdim. Elimdeki ekipmanlar french pres ve basit bir kahve makinesi. Bu değirmende öğütüp bahsettiğim ekipmanlarda demleme yapmak için kahve önerilerinizi ve klik ayarlarınızı benimle paylaşır mısınız. Tecrübelilerinizden yararlanmak isterim.

Şimdiden çok teşekkürler.
Üretici French press için 42-55 klik aralığını vermiş. Ben French press ile nadiren yaptığım demlemelerde 45-46 klik öğütüm yapıyorum. Kahve makinesi ile (dibi kesik konik kağıt) yapacağınız demlemelerde 40 klikten aşağı öğütümü pek önermem, kahveniz acı olacaktır. 40-45 arası öğütüm tavsiye ederim.

Kahve tavsiye konusu derya deniz, fiyatlar çok arttı. Kendi adıma alışveriş yapıp beğendiğim kahvecilerden ilk aklıma gelenler Coffeenutz, Kafein Kültür, Cleancup, Zümrüt Karaca, avantajlı bir fiyat olursa A Roasting Lab...

Geri