• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fred Coffee

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Silinen üye 244
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Silinen üye 244

Guest
Zorlu Avm’de keşfettiğim ve bir dönem çok sık gittiğim kafeyi de bu firmalar arasına eklemek istedim. Özellikle Nicaragua çekirdeğinden americanosunu çok beğeniyordum. Espresso bazlıları için Brezilya ve Nicaragua olarak iki farklı çekirdekleri vardı. V60, Chemex gibi demleme yöntemleri için filtre kahvelerini pek beğenmediysem de espresso bazlıları hoşuma gitmişti.

Kafenin iç tasarımı, kahve kutuları ve tatlıları da ayrıca hoşuma giden şeyler arasındaydı.

Fred’i bilmeyenler ve kahvelerini, kafeyi merak edenler için çektiğim vlogumu izleyebilirsiniz:

Zorlu Avm’de keşfettiğim ve bir dönem çok sık gittiğim kafeyi de bu firmalar arasına eklemek istedim. Özellikle Nicaragua çekirdeğinden americanosunu çok beğeniyordum. Espresso bazlıları için Brezilya ve Nicaragua olarak iki farklı çekirdekleri vardı. V60, Chemex gibi demleme yöntemleri için filtre kahvelerini pek beğenmediysem de espresso bazlıları hoşuma gitmişti.

Kafenin iç tasarımı, kahve kutuları ve tatlıları da ayrıca hoşuma giden şeyler arasındaydı.

Fred’i bilmeyenler ve kahvelerini, kafeyi merak edenler için çektiğim vlogumu izleyebilirsiniz:

Teşekkürler. Bir yerlere gitmeyi, bir şeyler yiyip içmeyi özledik.

Batard ve Zula'nın yaratıcıları tarafından işletilen bir kahveci diye biliyorum. Web siteleri yok da, şöyle bir sayfaları var: https://www.instagram.com/fred.coffee/

Kahvelerini kendileri mi kavuruyorlar acaba? Eğer öyleyse, kahve kavuran firmalar listesine eklenebilir.

Kesinlikle katılıyorum. Şu günler geçtikten sonra yapacağım ilk şey kafe kafe gezip espresso bazlı kahveler içmek olacak sanırım...

Evet, Batard ve Zula’nın kurucuları tarafından açıldı. Hatta Zorlu’da da Zula’nın yanında bulunuyor. Sosyal medyaları epey pasif aslında. Çalışanlarından aldığım bilgiye göre, konseptlerini değiştirip, diğer markaları olan Fredonia’nın(Marmaris’te) konseptine bürüneceklermiş. Ama bu süreçte nasıl ilerlediler bilmiyorum. En son gittiğimde mutfaklarını kapatmışlardı.

Açıkçası ben ilk zamanlarda kendileri kavuruyor sanmıştım. Çünkü kahve kutularının tasarımı, kafenin yüksek maliyetli ekipman parkurları ve iç tasarımı, “bu kafe kendi kahvesini de kavuruyordur.” dedirtmişti bana. Ama sonradan duydum ki Spada Coffee’den alıyorlarmış kahvelerini.

Kesinlikle katılıyorum. Şu günler geçtikten sonra yapacağım ilk şey kafe kafe gezip espresso bazlı kahveler içmek olacak sanırım...

Evet, Batard ve Zula’nın kurucuları tarafından açıldı. Hatta Zorlu’da da Zula’nın yanında bulunuyor. Sosyal medyaları epey pasif aslında. Çalışanlarından aldığım bilgiye göre, konseptlerini değiştirip, diğer markaları olan Fredonia’nın(Marmaris’te) konseptine bürüneceklermiş. Ama bu süreçte nasıl ilerlediler bilmiyorum. En son gittiğimde mutfaklarını kapatmışlardı.

Açıkçası ben ilk zamanlarda kendileri kavuruyor sanmıştım. Çünkü kahve kutularının tasarımı, kafenin yüksek maliyetli ekipman parkurları ve iç tasarımı, “bu kafe kendi kahvesini de kavuruyordur.” dedirtmişti bana. Ama sonradan duydum ki Spada Coffee’den alıyorlarmış kahvelerini.
Salgın sonrası restoranlarında eve servisi başlattılar ve menü yanında Fred bardaklarıyla filtre kahve hediye ediyorlardı. Kahve ve bardak stoklarını mı eritmeye çalıştılar acaba bilmem ki...

Geri