geçen pazartesi itibari ile 2 farklı paket çekirdeğim elime ulaştı
p.tesi den beri demlemeler yapıyorum, artık bir sonuca vardım ve bilgilendirebilirim herkesi
şimdi, kargo elime ulaşıpta kutuyu açınca bile tütsü kokusu buram buram geldi, akşam ilk paketi açtım kokladım.. açıkçası dedim ki eyvah.. koku bana mangal köümürünü anımsattı

sonra öğüttüm.. tütsü kokusu inanılmaz yayıldı.. eyvah demelerim halen dewam ediyor bu arada..
İmmersion V60 da hibrit demledim.. o ağır tütsü kokusu gitmişti.. çıkan fincan da ewet o koku (tütsü) vardı ancak rahatsız edici değildi
ama sert bir fincan oldu.. ertesi gün öğütümü 1 tık kalınlaştırıp öğüttüm. kesinlikle daha dengeli.. sert olmayan orta gövdeli (hatta yüksek bile denebilir) bir fincan aldım.. tütsü tadı yine vardı ve rahatsız etmedi.. hatta çok güzel geldi bana..

ancak bu tadım sonucunda.. bu çekirdeğin orta kavrum olmasına rağmen, espressoya çok yakışacağının kanaatine vardım.. bence tabi.. çok daha keyifli olabilir içimi, ben deneyemedim çünkü espresso yapmıyorum evde

2. paketi açtım.. onda koku yoğunluğu daha azdı.. yine aynı İmmersion V60 da hibrit demledim, bana orta-az dövdeli, daha dengeli ewet yine rahatsız etmeyen tütsü tadıyla birlikte keyifli bir fincan aldım, asiditesi de daha düşüktü.. ikinci paketi daha çok beğendiğimi söylemeliyim.. benim damak tadıma daha uygundu

sürekli içebileceğim bir kahve mi?.. her akşam içmek içmek yorabilir.. ama geçişler için mükemmel alternatif olur, tekrar alırmıyım.. ewet sipariş ederim
kavurucu arkadaşın eline emeğine sağlık diyorum, bunu daha da geliştireceğine eminim
başka deneyimleyen var mı, varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim
sevgiler, kahveyle kalın