• Aralık Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Aralık ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Coffee Nutz olarak seçildi. Bu konudan Aralık ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Fotoğrafçılık üzerine

jackjoker

Üye
Daha fazla  
Ekipmanlar
Delter Coffee Press, Aeropress, Comandante c40, V60, Konchero, Hario Tarti
Merhabalar
uzun yıllardır fotoğrafçılık hobisi ile ilgilenmekteyim.
hobi olayını profesyonel düzeyde doğa gezileri ile geliştiriyorum ayrıca.

bakmak isterseniz bir web sitem var. çektiğim fotoğrafların bazılarını burada paylaşıyorum.
www.evrenunal.com

ayrıca Türkiye kelebek gözlemcisiyim.
bu konuda sayfamız da mevcut.
Trakel

aynı zamanda gurushots sitesinde "guru" pozisyonundayım ve orada dünya çapında fotoğraf yarışmaları düzenliyorum. katılım oranları çok yüksek haliyle global olduğu için.
Gurushots
beni sosyal medyadan da takip edebilirsiniz.
@__evrenunal__

portföy den bazılarını da 500px de sergiliyorum.
500px

bu hobi ile ilgilenen kişiler için bilgi alışverişi yapabilir, sorularınızda yardımcı olabilirim.

son olarak bir alıç kelebeği ile başlangıç vereyim :)
ingilizce de Black-veined White Latince de Aporia crataegi
DSCF2679060218.jpg

Malesef benim de yarım kalan hobimdir. Tüm ekipmanlarımı sattım, şu an evde sadece tair 135 lensim var hatıra olsun diye :) Bunlar da benden yıllar öncesine ait fotoğraflar.

2935-anexilea-bodrum-papatyasi-osteospermum-5535-950px.jpg2935-anexilea-sonbaharin-zarif-guzelligi-5704-950px.jpg2935-anexilea-orman-fisto-kelebegi-zerynthia-cerisyi--8025-950px.jpg

Vakit Buldukça fotoğraf çekmeyi seviyorum,

Ekipmanlarım Şunlar 👇

Fujifilm Xt-2 Body
Fujinon XF16-55mm F2.8 R LM WR
Fujinon XF50-140mm F2.8 R LM OIS WR

Vakit Buldukça fotoğraf çekmeyi seviyorum,

Ekipmanlarım Şunlar 👇

Fujifilm Xt-2 Body
Fujinon XF16-55mm F2.8 R LM WR
Fujinon XF50-140mm F2.8 R LM OIS WR
bende Fujifilm xt2 ve xt1 ile çekimler yapıyorum. Kullandığım Lens Zeiss Touit 2.8/50M. Daha önce başka lensler ile kullandım ama lens sayısını teke düşürdüm. Sadece Macro 1:1 kullanıyorum.

Çubuk da karagöl yanında ki patikadan dağın tepesine kadar çıktım. Dağ gölü vardı ve kimseler bilmezdi orayı. Verimsiz bir gün geçirdim diye düşünüyorken gün batmaya başlamıştı. dönüş yolunda bu güzelliğe rastladım. günün en güzel anıydı benim için :)

DSCF6382.jpg

Orman Fistosu / Zerynthia cerisyi de gözümden kaçmadı :)
bence devam et :)

Teşekkür ederim :) Muğla'da yaşadığım dönemlerdi, malesef İstanbul'da işten artan zamanlarda çıkıp doğa bulmak asıl mesele.

çalışmalarınız çok güzel. Sitede yayınlamak için kahve ile ilgili bol bol fotoğraflarınızı bekliyorum.

Fotoğrafçılık benim için de bir vazgeçilmez bir zevk :)
Makine olarak fujifilm xt30 kullanıyorum. Lens olarak 23mm f2.0 ve 50mm f2.0 var.
Fotoğraflarımı genellikle şu hesaptan paylaşıyorum: https://www.instagram.com/onurdincerx/
Bir de kahve sektöründen insanların portrelerini içeren şöyle bir seriye başladım: https://www.instagram.com/kahvenininsanlari/
XT30 çok güzel bir makine. lensler de çok iyi. kahve severler olarak foto turları da yapabiliriz ankara ekibi şeklinde.

benim de yarım kalan ama evde uyuyan bir hobimdir fotograf. 2007 yılında Pentax K10D ile başlamıştım. çok güzel lensler geldi geçti elimden. Unutamadıklarım Sigma 10-20 geniş açım ve Tamron 70-200 2.8 zoom lensim.
Şimdi temel ekipmanlarımı ve temin ettiğim eski lensleri evde tutuyorum.
Pentax K20D
Tamron 28-75 2.8
105 mm 1.7 makro lens. (Manuel fokus, markasını hatırlayamadım)
Rus yapımı 85 mm 1.7 Manuel (muhtemelen 80'ler yapımı markasız bir portre lensi)
Eşimin de Nikon D80 ve 17-70 70-300 lük seti var.

Fotokritik vardı o dönemler, oralarda paylaşırdık fotoları. Çok güzel insanlar dostlar tanımama vesile olmuştu fotograf, tıpkı kahve gibi. sonra isminin sonuna "photography" ekleyen fotografçı oldu çıktı bi dönem. facbooka koyduğum bi kaç fotomu paylaşayım bu vesile ile.

1937387_108520047047_7487435_n.jpg
3017_66740382047_3042034_n.jpg1917238_174026302047_2514008_n.jpg

Geri