• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Montag Coffee seçildi. Bu konudan Mayıs ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Forumu Hangi Temada Kullanıyorsunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan menes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Karanlık mı aydınlık mı?

• Karanlık

Oy: 19 31.1%
  • Aydınlık

Oy: 38 62.3%
  • Arada değiştiriyorum

Oy: 4 6.6%

• Kullanılan toplam oy
    61

menes

Barista
İsim
Enes
Çok bir şey yok aslında. Sadece kaç kişi karanlık temayı kullanıyor diye merak ettim. Başta alışmak biraz sürüyor ama aydınlık temanın verdiği körlük hissinden kurtulmak büyük nimet. Ayrıca bütün internet aleminin hızlıca karanlık temaya geçiyor olması çok yerinde bir karar bence.

Bende bir kaç gün karanlık tema ile kullandım lakin alışamadım.

Whatsapp ve telegram'da olduğu gibi karanlık temada. Alışınca daha rahat bir kullanım sağlıyor..

Forumda karanlık tema mı varmış?¿?¿¿?
Yeni öğrendim denicem iyi oldu farklılık iyifir. Moderatörler alınmasın ama forumun bu mavi rengi bana biraz sıkıcı geldi ve 2000 yılların eski forumlarını hatırlatıyor. Birde karanlık tema deniyelim
ben de şaşırmıştım aslında. ilk kayıt olduğumda gezinirken gözüme çarpmıştı.

Nereye yazacağımı bilemedim bu konuya denk geldim. Karanlık tema kullanan biri olarak temanın biraz daha iyileştirilmesi gerekiyor. Bazı yerlerde ton farklı olmalı. Ayrıca bazı yazı ve bağlantılar mevcut temada hiç görünmüyor.

Geri