• Mayıs Ayı Kahve Kulübü Toplu Alım Organizasyonu
    Sevgili Ziyaretçi Mayıs ayı Kahve Kulübü ortak alım firması sizlerin oyları ile Meet Lab Coffee olarak seçildi. Bu konudan Şubat ayı toplu alımı ile ilgili gelişmeleri öğrenebilirsin. Kahve Kulübü toplu alımı ve kulüp ile ilgili gelişmelerden, özel indirimlerden, yayınlardan hızlı bir şekilde haberdar olmak için buradan Whatsapp Kanalına katılmayı, Instagram ve Twitter adreslerinden bizi takip etmeyi unutmayın.
  • Telefon numaranızı paylaşmadan Kahve Kulübü duyurularından, güncel indirim ve kampanyalardan haberdar olmak istiyorsanız Bu Linke tıklayarak Kahve Kulübü Whatsapp Kanalını takip edebilirsiniz.

Forumda biraz eski üyelikte yeniyim. Selamlar herkese✋🏼

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan YHY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

YHY

Barista
İsim
Yahya
Daha fazla  
İsim
Yahya
Değirmen
Comandante
Ekipmanlar
V60-aeropress-cezve-timemore fish kettle-timemore black mirror tartı, french press
Kahve Arkadaşlığı İstiyor musunuz?
Evet
Kahve Arkadaşlığı İl
Antalya
Kahve Arkadaşlığı İlçe 1
Kepez
Selamlar... Adım Yahya.
Antalya’da yaşıyorum. 28 yaşındayım.
Kahve tiryakisiyim günde 1-1.5 litre tükettiğim oluyor. Nitelikli kahveye geçmek istediğim için uzun zamandır forumu takip ediyorum ve gerçekten çok yararlı oldu. Herkese teşekkürler. Yaklaşık bir aydır v60 ve aeropress demlemeyle çokta nitelikli olmayan kahveler içiyorum. Ekipmanlarım tam olmasına rağmen en önemlisi olan öğütücüyü sona sakladım.
Umarım yakında bir comandante sahibi olarak aranızda daha nitelikli bir üye olabilirim. Kahveyle kalın.

Hoşgeldiniz Yahya hocam,

Bünyeler ne kadar farklı oluyor. Ben bir kupadan fazla içsem akşama kadar çarpıntı yapıyor. Afiyet olsun diyelim :)

@pariton Çok teşekkür ederim:)
Yıllarca koyu sade nescafe ve kupada türk kahvesi içmeye alışınca bünyeye çok etki etmiyor artık. Uyumadan önce içmek bile ritüelim oldu.

Geri